υλικό εργασίας

& πηγές εκπαίδευσης ομάδας

Η Ακαδημία της Καρδιάς προσφέρει 2 εκπαιδεύσεις:

1- Την αυθεντική εκπαίδευση ΗeartMath για προσωπική χρήση (από HearMath εκπαιδευτές και coaches)
2- Την εκπαίδευση ΗeartWorks για προσωπική και επαγγελματική χρήση (από HeartWorks εκπαιδευτές και συντονιστές
Επίσης δημιουργεί
3. Θεματικά σεμινάρια και παρουσιάσεις διαχείρισης άγχους, ψυχοσυναισθηματικής διαχείρισης και αυτογνωσίας.


ΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ
(https://www.heartmath.com/)

Τι είναι το HeartMath και σε ποιους απευθύνεται

HeartMath meditation is a heart-focused breathing meditation that can help you quickly change from feeling stressed to feeling calm. Science-based and used worldwide, HeartMath meditation uses breathing techniques to bring about coherence - the alignment of your physical, mental and emotional systems to work in sync.Τι είναι το HeartWorks και σε ποιους απευθύνεται (βάσει παρουσίασης leading Minds)
... It starts with each one of us. As you bring your physical, mental and emotional systems into coherent alignment, you begin to experience increased access to your heart's intuitive guidance. Tuning into your heart's wisdom creates a profound shift within that helps you approach situations with more emotional balance, compassion, clarity and personal confidence.
...
For more than 25 years, HeartMath Institute has been researching the heart-brain connection and learning how the heart influences our perceptions, emotions, intuition and health. HeartMath helps you tap into the power and intelligence of your heart - your heart's intuition - which awakens you to the best version of yourself.
...
Studies conducted with over 11,500* people have shown improvements in mental & emotional well-being in just 6-9 weeks using HeartMath training and technology. 24% improvement in the ability to focus 30% improvement in sleep 38% improvement in calmness 46% drop in anxiety 48% drop in fatigue 56% drop in depression

Τι είναι το HeartWorks και σε ποιους απευθύνεται

Κάνει πράξη τα αποτελέσματα της 30ετούς έρευνας του Ινστιτούτου HeartMath, των σύγχρονων ευρημάτων της νευροεπιστήμης για την ανθρώπινη ευζωία και τη συνθετική ψυχοθεραπεία, coaching και συμβουλευτική.

... provides an extended and unique combination of science-based techniques, coherence technology, learning programs, and helpful certified HeartMath professionals. /

-Coherence Technology
Measure and improve your coherence with real-time feedback using the Inner Balance Trainer.
-Learning Programs
Start with The HeartMath Experience, our free 90-minute introduction to HeartMath science and techniques και μετά το εφαρμόζουμε στη ζωή?
-Certified Professionals
Ατομικές και ομαδικές συνεδρίες from Certified HeartWorks Coaches, Mentors, Health Professionals 
-Εκπαίδευση 
επαγγελματιών 


How to get started? We suggest starting with the Inner Balance Trainer and The HeartMath Experience. (ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΕΔΩ >>>) This will give you the techniques to shift your emotional state, the technology to measure and refine the shift in real-time, and an understanding of the science to help you reactivate this state when you need it. START >>> 

ΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ


ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πόσο καιρό είναι η εκπαίδευση;
Είναι πιστοποιημένη;


1> Εδώ είναι η πρώτη δημόσια παρουσίαση της Ακαδημίας τον Φεβρουάριο 2022 https://www.grapsasheartbeat.com/leading/

2> Εδώ είναι ένα promo video για την (ψυχοσυναισθηματική) ανθεκτικότητα https://www.grapsasheartbeat.com/anthektikotita/

3> Ένα video για τον τρόπο που βλέπουμε τη ζωή μέσα από τα συναισθήματα
 https://www.grapsasheartbeat.com/sinaisthimatavideo/

4> Ένα πρώτο video για τη συγκινησιακή πειρατεία του Goleman (πάνω σε αυτή θα βασιστεί όλο το πρώτο version των προγραμμάτων μας)  https://www.grapsasheartbeat.com/sinaisthimatavideo/

5> Και εδώ μια πιθανή εισαγωγή σε πρόγραμμα βιντεοκοπημένο που μπορούμε να σχεδιάσουμε και να προσφέρουμε
https://www.grapsasheartbeat.com/eisagogi/

6> Έτοιμο πρόγραμμα για προώθηση (πλεονέκτημα)
https://www.heartworks.gr/pleonektima/
Περιεχόμενα Πλεονεκτήματος https://www.heartworks.gr/pleonektima/

7> Το μεταφρασμένο HeartMath Experience (για αρχή μαζί με το Inner Ballance)
https://www.heartworks.gr/experience/
 (όπως εδώ)

8> Πρώτο σεμινάριο 5 ημερών >>>>

9> Δεύτερο σεμινάριο 6 ημέρων >>>>

10> ON PROCESS : First Attempt σεμινάριο στο HeartBeat (βάζω και experience) >>>>


αρχικά εισαγωγικά (να φτιάξω δικά μας) (ή και pdf φυλλάδια)


5' παρουσίαση HeartMath (Braden)
το κείμενο ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄(ή και pdf φυλλάδιο)


4' κοινωνική συνοχή
(κείμενο) (ή και pdf φυλλάδιο)


2' διαφήμιση για κοινωνικές ομάδες (Πρότυπο) (κείμενο και να βρούμε εικόνες) (ή και pdf φυλλάδιο)


5' διαφήμιση για αστυνομικού (κείμενο) να το παρουσιάσουμε ίσως με στατική εικόνα ή με μεταγλώττιση 


3' επίδραση ήλιου με η/μ ακτινοβολίας σε σώμα (ή και pdf φυλλάδιο)


παγκόσμια συνοχή (ή και pdf φυλλάδιο)


αποτελεσματική 8λεπτη παρουσίαση ΗΜ

Θα σας δείξω την εκπληκτική δουλειά του ινστιτούτου των μαθηματικών της καρδιάς.

Έχει ξοδέψει δεκαετίες να μελετά την καρδιά σε φυσικό επίπεδο, συναισθηματικό επίπεδο και πνευματικό επίπεδο.

Ανακάλυψαν ότι η καρδιά είναι το κλειδί για να βιώνουμε αίσθημα πληρότητας, επιτυχία σε ό,τι κάνουμε αλλά και καλή υγεία.

(ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ)

Δημιούργησαν ένα κατανοητό σύστημα τεχνικών αλλά και συσκευές εξάσκησης όλα βάσει επιστημονικά τεκμηριωμένο μελετών και επιστημονικής έρευνας.

Δουλεύει με χιλιάδες ανθρώπους όλο τον κόσμο προσφέροντας εκπαίδευση σε εταιρείες, μεγάλα ινστιτούτα και άτομα σε ένα ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων όπως εκπαίδευση, αθλητισμός υγεία και προσωπική ανάπτυξη.

Η έρευνα τους έχει δημοσιευτεί σε πολλά επιστημονικά περιοδικά και αναγνωρίζεται δημοσίως.

(ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ)

Η έρευνα του ινστιτούτου βασίζεται στο οτι η καρδιά ως φυσικό όργανο κάνει πολλά παραπάνω από το να βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος. Τα μηνύματα που στέλνονται από την καρδιά επηρεάζουν τον εγκέφαλο αλλά και το υπόλοιπο σώμα. Τα μηνύματα αυτά επηρεάζουν την λειτουργία του εγκεφάλου αλλά και την συναισθηματική μας εμπειρία.

(ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ)

Η καρδιά στέλνει πληροφορίες στον εγκέφαλο με πολλούς τρόπους. Έχει επίσης το δικό της περίπλοκο νευρικό σύστημα που μελετάται από το πεδίο της νεύρο καρδιολογίας.

 1. Αυτό το νευρικό σύστημα στέλνει πληροφορία στον εγκέφαλο μέσα από νευρολογικές οδούς που ξεκινούν από την καρδιά και φτάνουν στα υψηλότερα εγκεφαλικά κέντρα.

(ΕΙΚΟΝΑ Η/Μ ΠΕΔΙΩΝ 2 ΑΤΟΜΩΝ)

 1. Ένας άλλος τρόπος που η καρδιά επικοινωνεί είναι μέσω των αλλαγών της πίεσης στην κυκλοφορία του αίματος (through changes in blood pressure waves) από τους κ τύπους της καρδιάς.
 1. Η καρδιά στέλνει επίσης πληροφορίες μέσω ορμονών που παράγονται στην καρδιά.
 2. Η καρδιά επικοινωνεί επίσης μέσα από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που δημιουργεί.

Αυτό το πεδίο εκτείνεται έξω από το σώμα τουλάχιστον για ενάμιση μέτρο, (μέχρι εκεί τουλάχιστον μπορούν τα μηχανήματα που διαθέτουμε να το ανιχνεύσουν) το οποίο μας περιβάλλει σαν σφαίρα.

Η σύγχρονη επιστήμη αρχίζει και κατανοεί πως αυτά τα παιδιά δημιουργούνται από όλους τους ζωντανούς οργανισμούς, αλληλο επιδρούν το ένα στο άλλο, αλληλο επιδρούν επίσης με το μαγνητικό πεδίο της γης.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι όλα τα συστήματα του σώματος μας συγχρονίζονται με τις μεταβολές της λειτουργίας της καρδιάς και το πως αισθανόμαστε.

Τα συναισθήματά μας παίζουν σημαντικότατο ρόλο στην πληροφορία που εκπέμπει καρδιά.

(ΕΙΚΟΝΑ COHERENCE)

Όταν αυτό που εκπέμπει η καρδιά είναι αρμονικό και έχει κανονικότητα μπαίνουμε σε μία κατάσταση που ονομάζεται συνοχή. Συνοχή σημαίνει ότι όλα τα συστήματα μας συγχρονίζονται και συνεργάζονται μεταξύ τους αρμονικά.

Καρδιά, εγκέφαλος, ορμονικό σύστημα, ανοσοποιητικό σύστημα, αναπνευστικό σύστημα. Η συνοχή είναι μία κατάσταση υψηλών επιδόσεων όπου έχουμε τη λιγότερη σπατάλη ενέργειας.

Στην κατάσταση αυτή έχουμε αυξημένη αντιληπτικότητα. Είναι μια κατάσταση στην φυσιολογία μας που συνοδεύεται από θετικά συναισθήματα όπως και εκτίμηση, φροντίδα, συμπόνια, και αγάπη.

Μπορείς να μπεις σε συνοχή μέσω του διαλογισμού ή της προσευχής όπως και μέσω των τεχνικών του ινστιτούτου HeartMath.

Με τις τεχνικές του Ινστιτούτου HeartMath δεν χρειάζεται να περιμένεις ώστε να βρεθείς μόνος, στο δικό σου χώρο και να διακόπτεις ότι κάνεις για να μπεις σε συνοχή.

Μπορείς να μπεις σε συνοχή οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας οπουδήποτε και οποτεδήποτε θέλεις να βιώσεις αυτή την κατάσταση εσωτερικής αρμονίας.

(ΕΙΚΟΝΑ HRV)

Η συνοχή μετράται μέσω της παρακολούθησης των αλλαγών του καρδιακού ρυθμού μέσω μιας τιμής που ονομάζεται Μεταβλητότητα Καρδιακού Ρυθμού. Το HeartMath ανακάλυψε ότι η μεταβλητότητα καρδιακού ρυθμού επηρεάζεται από έναν σημαντικό παράγοντα και αυτός είναι τα συναισθήματα μας.

Εδώ μπορείτε να δείτε με πιο τρόπο διαφέρει η λειτουργία της καρδιάς καθώς επιρεάζεται από συγκεκριμένα (διαφορετικά) συναισθήματα.

Στην πάνω εικόνα το άτομο βιώνει το αίσθημα της δυσφορίας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια χαοτική καρδιακή λειτουργία. Αυτό το χαοτικό μοτίβο συνήθως συμβαίνει όταν βιώνουμε στρες και έχει επίδραση στην υγεία μας και στην ευρύτερη λειτουργία μας.

Η κάτω εικόνα δείχνει μια κατάσταση συνοχής που δημιουργείται όταν το ίδιο άτομο αισθάνεται ευγνωμοσύνη. Όπως βλέπετε η καρδιά τώρα επιταχύνει και επιβραδύνει με ένα κανονικό και αρμονικό ρυθμό. Αυτός ο τύπος του καρδιακού ρυθμού ονομάζεται συνοχή, είναι αναζωογονητικός και έχει θετική επίδραση στην λειτουργία του εγκεφάλου μας.(ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΚΥΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ-ΒΕΛΟΣ ΣΕ ΑΜΥΓΔΑΛΗ-ΘΑΛΑΜΟ-ΕΓΚΕΦΑΛΟ)

Αυτές οι αλλαγές στην καρδιά και στον εγκέφαλο ενεργοποιούν αντιδράσεις στο ορμονικό και ανοσοποιητικό μας σύστημα όπως και στο νευρικό μας σύστημα. Νεύροχημικές αντιδράσεις πυροδοτούνται τον εγκέφαλο φτάνουν στον εγκέφαλο επηρεάζοντας τον τρόπο που λειτουργεί.

Η χαοτική καρδιακή ρυθμοί διακόπτουν την λειτουργία των υψηλότερων κέντρο του εγκεφάλου μας. Η συνεκτική καρδιακή ρυθμοί διευκολύνουν την λειτουργία των ανώτερων εγκεφαλικών μας κέντρων βοηθώντας μας να σκεφτόμαστε με διαύγεια, να έχουμε μεγαλύτερη αντιληπτικότητα, να παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις και να επικοινωνούμε καλύτερα.

(ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΡΔΙΑ-ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΕ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΥΝΟΧΗ)

Για να το πούμε απλά ο ρυθμός της καρδιάς μας δείχνει εάν βρισκόμαστε σε συνοχή ή όχι. Όταν μπαίνουμε σε συνοχή συχνά αποκτούμε το κλειδί για καλή υγεία, υψηλή απόδοση και ευχαρίστηση σε οτιδήποτε κάνουμε στη ζωή μας.

(ΕΙΚΟΝΑ EM-WAVE)

Όταν οι άνθρωποι στο Ιστιτούτο κατάλαβαν την αντίδραση και την δύναμη των καρδιακών αριθμών ανάπτυξαν τεχνικές που μας βοηθούν να περνάμε από το house στην συνοχή.

Στη συνέχεια προχώρησαν ακόμη ένα βήμα. Επειδή τα μηχανήματα για την έρευνα τότε ήταν πολύ ακριβά το ινστιτούτο κατασκεύασε μια οικονομική εκδοχή των συσκευών αυτών, που είναι εύκολη στη χρήση ώστε να μπορεί να τη χρησιμοποιήσει ο καθένας και να μάθει πως μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα της συνοχής του ώστε να αυξάνει την αποπ δόσης του και να ελαττώνει το στρες.

Το em-wave pro μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε μια συσκευή ανάλυσης καρδιακού ρυθμού.

Για περισσότερη αυτονομία υπάρχει και η φορητή εκδοχή το inner balance που έχει μέγεθος μικρότερο από πιστωτική κάρτα και συνδέεται στο smartphone ή το τάμπλετ.

(ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ -ποσοστά)

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο και από κάθε κοινωνική ομάδα, έχουν ανακαλύψει τα πολλά οφέλη του συστήματος HeartMath.

Εδώ είναι κάποια από τα εντυπωσιακά στατιστικά αποτελέσματα. Είναι τα αποτελέσματα 150 μελετών σε εργαζόμενους διάφορων οργανισμών που ακολούθησαν τα προγράμματα του HeartMath.

Τα οφέλη αυτά μπορεί να τα έχεις και εσύ χρησιμοποιώντας το σύστημα απόκτησης συνοχής του HeartMath.

(EIKONA -ΠΩΣ ΣΕ ΒΟΗΘΑ Ο PROVIDER ΣΟΥ)

[-να βιώσεις περισσότερη ισορροπία στη ζωή σου

-να αισθάνεσαι καλύτερα

-να αποδίδεις καλύτερα σε ότι κάνεις

-να μειώσεις το στρες

-να αυξήσεις την υγεία και την ανθεκτικότητα σου.]

Οι providers μας είναι πιστοποιημένοι από το HeartMath να διδάσκουν άτομα και ομάδες, αυτές τις δεξιότητες σε προσωποποιημένη προγράμματα που θα σου επιτρέψουν να βιώσεις μια πιο ισορροπημένη ζωή, να αισθάνεσαι καλύτερα συχνότερα, να αποδίδεις καλύτερα συχνότερα, να μειώσεις το στρες σου και να αυξήσεις την υγεία και την ανθεκτικότητα σου.

(ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ)

[με τον provider αποκτάς:

 • τον προσωπικό σου coach της Ακαδημίας της Καρδιάς

. Προσωποποιημένη καθοδήγηση

. ώρες βάσει του δικού σου προγράμματος

. στην άνεση του σπιτιού σου

 • Βιβλίο εργασίας

. Εστίαση στους δικούς σου στόχους

 • Πρωτοποριακή τεχνολογικά συσκευών βιοανάδρασης. ]

Επικοινωνήστε με κάποιον coach της Ακαδημίας της Καρδιάς για να μάθετε για τα διάφορα προγράμματα απόκτησης συνοχής.

Οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές μας θα σας βοηθήσουν να

[ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ]

 • Ανακαλύψεις την καρδιά αυτό που πραγματικά είσαι και τι είναι αυτό που επιθυμείς περισσότερο στη ζωή σου.
 • Κατανοήσεις την επιστημονική βάση του συστήματος HeartMath
 • Μάθεις πώς να εντοπίζεις και να απενεργοποιήσεις τις αρνητικές επιδράσεις του στρες στο σώμα και στο μυαλό.
 • Μάθεις μία σειρά τεχνικών επίτευξης σωματικής, νοητικής και συναισθηματικής ισορροπίας.
 • Μάθεις πώς να χρησιμοποιείς τις πρωτοποριακές συσκευές βίο ανάδρασης για να επιταχύνειa και να παρακολουθείς την πρόοδο σου.

Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα.


1 ώρα παρουσίαση το βασικό πρόγραμμα εκπαίδευσης


Παρουσίαση ΗΜ στα Ηνωμένα Έθνη 


6' ανθεκτικότητα (δικό μας)


1.10' Τι μουσική παίζεις? / βλέπεις τον κόσμο μέσα από τα συναισθήματα (δικό μας)


53' Leading Minds 2022 παρουσίαση
(έχει πεδία που μπορούμε να αναπτύξουμε μεμονωμένα) 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΕΤΟΙΜΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:

α6 - Το 32σέλιδο του απλού προγράμματος 'Ατομικη Ανθεκτικότητα'  / σε pdf και σε ιστοσελίδα / το πρώτο υλικό της εκπαίδευσης 


α16 - η εκπαίδευση coach στο USA / έχει μια δομή για τις δικές μας παρουσιάσεις ή εκπαιδεύσεις 


α17 - η εκπαίδευση coach στο UK / έχει μια δομή για τις δικές μας παρουσιάσεις ή εκπαιδεύσεις 


α15 -τα δικά μας videos >>>

α11- το HeartMath Experience στα αγγλικά με υπότιτλους 


α7 - Το μεγάλο πρόγραμμα Resilience Advantage στα Ελληνικά με όλες τις ενότητες που έχει το HeartMath / μπορούμε να επιλέγουμε ενότητες και να φτιάχνουμε παρουσιάσεις, εργαστήρια και προγράμματα 

α7β - παρουσίαση promotion Resilience Advantage (usa)


α19 - Ψάξε Μέσα Σου / το midfulness χωρίς την καρδιά, σχεδόν πανομοιότυπο / εφαρμόζεται στη Google.  Μπορούμε να το πάρουμε και να του βάλουμε καρδιά. 


a14 - comPsych / ωραίοι σύγχρονοι covid ορισμοί

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ:

α4 - το πρώτο video του HeartMath Experience μεταγλωττισμένο / για προώθηση της εκπαίδευσης


α5 - Προσθέτουμε Καρδιά / έτοιμη σελίδα για να προωθούμε το προσθέτουμε καρδιά / θεωρώ ότι πρέπει να γίνεται εβδομαδιαία


α3 - σελίδα με χρήσεις και οφέλη / για να στέλνουμε στον κόσμο αλλά και για εμάς όταν μας ρωτήσουν


α13 - δύο συνεντεύξεις μας


α10 - το πρώτο πρόγραμμα που παραδόθηκε στην Αρμονική Ζωή / 5 2ωρα 

a10.2 - το δεύτερο πρόγραμμα Νοεμβρίου 2021 / 6 2ωρα

α1 - μικρό βίντεο teaser

Μπορούμε να το στέλνουμε με συνοδεία ένα μικρό κειμενάκι που θα γράφουμε. 


α2 - λίγο μεγαλύτερο βίντεο / κάλεσμα για την εκπαίδευση


α12 - video για το em-wave pro για όποιον ενδιαφέρεται / γλυτώνουμε τις πολλές εξηγήσεις για το τι είναι και τι κάνει (κάπου έχω και ένα για το inner ballance - ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ)


a21 - πρώτη παρουσίαση (number01) / Διαφάνειες ΟΠΑ / Video εισαγωγής HeartWorks (HeartMath +)


α 22 - 6ήμερο σεμινάριο Νοέμβρης 2021

ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

α8 - Πρόγραμμα συναισθηματικής διαχείρισης για εφήβους / Οδηγός για δικά μας ή και αυτούσιο

α9 - Το παιδικό πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσουμε για να πάρουμε τη δομή του και τα φυλλάδια και να φτιάξουμε το δικό μας

a18 - βίντεο 'the importance of resilience' / να φτιάξουμε κάτι ανάλογο

 α10β - σεμινάριο Νοέμβριου 2021 


στρατηγική προώθησης 1:
- facebook > μικρά κειμενάκια ή βιντεάκια >'έχεις πρόβλημα (και νοιώθεις έτσι) - υπάρχει λύση (και νοιώθεις ΄έτσι) - πάτα εδώ να μάθεις (βάζει τα στοιχεία του)/βλέπει την πληροφορία / αν θέλει γράφεται και στο εκάστοτε πρόγραμμα που προωθούμε


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ-ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΦΟΝΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ

α1 (ok)

- Το πρώτο εισαγωγικό μικρό βιντεάκι για την εκπαίδευση HeartMath
- Παραπέμπει σε ζήτηση πληροφοριών και συλλογή mail ενδιαφερομένων. 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
σύνδεσμος: www.grapsasheartbeat.com/intro/ 

video - ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

α2 (ok)

- Εδώ είναι η βασική παρουσίαση του HeartMath για τους 'πελάτες'.
- Είναι 5 σελίδες που καταλήγουν σε πολλά video (που χρειάζονται μεταγλώττιση κάποια στιγμή). Μπορούμε να παραπέμπουμε τους ανθρώπους εκεί για βασικές πληροφορίες.
- Χρειάζεται να παραπέμπει σε ζήτηση πληροφοριών και συλλογή mail ενδιαφερομένων.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
σύνδεσμος: www.heartworks.gr/heartmath1/

ΔΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HEARTMATH

α3

Εδώ είναι τα οφέλη του HeartMath.
Μια σειρά 5 σελίδων (οφέλη>αποτελέσματα>χρήσεις>εφαρμογές σε εταιρίες>συστάσεις).
Οι εφαρμογές σε εταιρίες χρειάζονται μετάφραση.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
σύνδεσμος: https://www.heartworks.gr/ofeli/

ΟΦΕΛΗ & ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

α4 (ok)

- Εδώ είναι η εισαγωγική ενότητα-για του απλού εκπαιδευτικού προγράμματος.
Βασίζεται στο HeartMath Experience που προσφέρεται δωρεάν από το HeartMath
- Εμπεριέχει και φυλλάδιο pdf που μπορεί να κατεβάσει.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
σύνδεσμος: www.grapsasheartbeat.com/experience1/ 

- Χρειάζεται μια περιγραφή για το τι λέει αυτό το βιντεάκι.
- Χρειάζεται να φτιάξω ένα ένα τα επόμενα βιντεάκια και να αποφασιστεί πως παραδίδονται στο κοινό.
- Χρειάζεται να περιγραφούν τα περιεχόμενα του προγράμματος σε ενότητες και τα κέρδη για τους εκπαιδευόμενους.
- Θα μπορούσαν (εκτός από αυτόνομο προϊόν) να αποτελούν την εισαγωγή από κάθε συνεδρία σε ένα πρόγραμμα ατομικών ή ομαδικών συνεδριών μας.

video - ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Τα ανεπεξέργαστα videos του HeartMath Experience με υπότιτλους που θα μεταγλωττίσω και τα ήδη έτοιμα φυλλάδια.
(κωδικός video 123321)

α5 (ok)

Η σελίδα του ΄Προσθέτουμε Καρδιά'.
Εμπεριέχει πληροφορίες, ένα μεταγλωττισμένο βίντεο του Gavin που εξηγεί τι ακριβώς κάνουμε και δωρεάν είσοδο με συλλογή e-mail.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ
σύνδεσμος: www.heartworks.gr/weaddheart/

Μπορούμε να κάνουμε και ένα δικό μας στο οποίο θα προσκαλούμε και τους ήδη πελάτες μας και να λέμε τις τεχνικές εναλλάξ όλοι οι HeartWorks coaches.  

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΡΔΙΑ

α6

Ατομική Ανθεκτικότητα 

ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

- Το απλό πρόγραμμα του HeartMath
- Το μεταφέρω από το βιβλίο σε ιστοσελίδα 
- Μπορούμε να το μεταδίδουμε διαδικτυακά

- Να το ολοκληρώσω


Είναι η μεταφορά αυτού:

α7

Το μεγάλο εργαστήριο
(το Πλεονέκτημα της Ανθεκτικότητας

- Να ολοκληρώσω τα τελευταία κομμάτια


password 123321


ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

όπως το έκανα στην Κατερίνα

α8

Εδώ είναι εκπαιδευτικό υλικό για έφηβους και διαχείριση συναισθημάτων. Εμπεριέχει κείμενο και ασκήσεις.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός για παρουσιάσεις ή για e-book.

- Χρειάζεται να το ολοκληρώσω

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ

α9

Το πρόγραμμα SmartBrain-WiseHeart.
Εδώ είναι όλα τα video και τα έγγραφα pdf που αντιστοιχούν σε κάθε ενότητα. Για ασφάλεια έχω κωδικό 123321.
Μας δίνει κατεύθυνση για δική μας ανάλογη δράση.

- Χρειάζεται σε πρώτη φάση να μεταφραστούν τα έγγραφα καθώς η ανάγκη προκύπτει.

ΠΑΙΔΙΚΟ/ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


πηγές για να φτιάξουμε παιδικά προγράμματα

- Εδώ μπορούμε να προσθέτουμε ότι βρίσκουμε που ίσως μας είναι χρήσιμο.

α10 

Άκου την Καρδιά (Αρμονική Ζωή 1)

- Να δούμε τα video και να γράψουμε λίστα περιεχομένων στο αρχείο συνεδριών (έχω γράψει μέχρι τη συνάντηση 3)

α10.2

Άκου την Καρδιά (Αρμονική Ζωή 2)

- Να δούμε τα video και να γράψουμε λίστα περιεχομένων
στο αρχείο συνεδριών (έχω γράψει μέχρι τη συνάντηση
 

ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ 2

Α10β


Ξεκίνησε η διαφήμιση για το σεμινάριο του Νοέμβριου 2021 εδώ >> 
Μπορούμε να το προωθούμε αλλά όχι μαζικά, μόνο σε φίλους μας
(το Νοέμβριο θα έχω λογικά ετοιμάσει και τις μεταγλωττίσεις και θα ξεκινάμε με αυτές - εκεί θα είναι καλό να έχουμε και άλλα έτοιμα για να τα προωθούμε στους ήδη συμμετέχοντες - εκεί χρειάζεται βοήθεια να εστιαστούμε στο τι ετοιμάζουμε και πως)

Χρυσούλα βοήθεια?
(αυτό γίνεται και Μωυσής)

α11
Κ - ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΩΡΑ
ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΝ ΔΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ
v4 τώρα

Τα βίντεο του HeartMath experience

Έτοιμα με υπότιτλους και έτοιμα τα αρχεία στα ελληνικά αν θέλουμε να τα δείχνουμε πριν κάνω μεταγλώττιση 

ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΩ ΟΛΑ

HEARTMATH EXPERIENCE αγγλικό με υπότιτλους

α12

παρουσίαση em-wave pro

α13 (ok)

Εδώ δίνουμε το στίγμα μας, τι είμαστε και τι κάνουμε

α14
comPsych 
ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ - ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ

Χρυσούλα comPsych

Νέα δουλειά - πολύ καλή επικαιροποιημένη προσέγγιση διαχείρισης δυσκολιών covid

- Να φτιάξω σελίδα & να βάλω τα αρχεία

- τα αρχεία γίνονται ωραία συμβουλευτικά βιντεάκια / μπορούμε να λέμε διάφορες παραγράφους και οι τρεις

- Κάνουμε βιντεάκια και βλέπουμε πως τα προωθούμε

α15

τα video μας (41 εβδομάδες)

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

- Όπως τα έχουμε πει εμείς διαισθητικά

α16

ΤΩΡΑ - ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΧΡΕIΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΔΙΩΡΟ 

MIND MAP ΕΓΩ - 1.1ok/1.2 τωρα

η εκπαίδευση coach USA

-Να μοντελάρουμε τη δομή (δεν έχουμε διαφάνειες)

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ COACH USA

α17

εκπαίδευση coach UK

-Να μοντελάρουμε τη δομή (έχουμε διαφάνειες)

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ COACH UK

α18

βιντεο ‘the importance of resilience’

εφτιαξα τα σκιτσακια κ μεταφραση/ ΤΩΡΑ ηχογραφηση/βιντεο

a19

Search Inside Yourself - το ξαδερφάκι του HeartMath 
ότι πρέπει για να εμπλουτίσουμε και να διαφοροποιηθούμε - 3ωρη εκπαίδευση (1ώρα/ημέρα).

Μπορούμε να το πάρουμε και να του βάλουμε καρδιά. 

ΨΑΞΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ
'Adaptive Resillience' 

Τι Διδάσκουμε

Διδάσκουμε επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους βασισμένες στην καλλιέργεια επίγνωσης που επιδρούν θετικά σε σωματικό, νοητικό και συναισθηματικό επίπεδο, με απλό, κατανοητό και άμεσα εφαρμόσιμο τρόπο, συνδυάζοντας νευροεπιστήμες, ψυχολογία και τεχνικές mindfulness.

Τα προγράμματά μας για ιδιώτες, εταιρίες και οργανισμούς, βοηθούν να διαχειριζόμαστε το άγχος, να διατηρούμε τη ψυχική μας ανθεκτικότητα ακόμη και σε περιόδους που αντιμετωπίζουμε δυσκολίες και να ζούμε με περισσότερη ηρεμία, δημιουργικότητα και αυτοκυριαρχία σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Υποστηρίζουμε τη ανάπτυξη βιώσιμων οργανισμών που λειτουργούν με περισσότερη επίγνωση, συναισθηματική νοημοσύνη και ψυχική ανθεκτικότητα. Προσφέρουμε υπηρεσίες leadership development και εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού που συνδυάζουν νευροεπιστήμες, ψυχολογία και mindfulness, με προγράμματα που ενδυναμώνουν την εταιρική κουλτούρα, βελτιώνουν την αποδοτικότητα, υποστηρίζουν την ψυχική υγεία και αναπτύσσουν ολιστικά το ανθρώπινο δυναμικό των πελατών μας.

a21

Εισαγωγικό - Παρουσίαση προγράμματος
Να το έχω μόνιμα στο διαδίκτυο 

πως παρουσιάζει ο Αμερικάνος το μεγάλο του πρόγραμμα
(Resilience Advantage) (1 ώρα μαζί με ερωτήσεις)


Το video εισαγωγής από τις συναντήσεις μας (όπως σας την παρουσίασα εγώ) (περίπου 50')


α 22
6ήμερο σεμινάριο Νοέμβρης 2021

ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
Πρώτο μάθημα

(με εισαγωγή που κανονικά είναι στο εισαγωγικό)

προετοιμασία με Χρυσούλα για το ΟΠΑ


Η παρουσίαση στο ΟΠΑ (διαφάνειες)


ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΤΡΙΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
πρακτική - υποστήριξη

Δεύτερο πρόγραμμα που συνδυάζεται με το HeartMath

Possitive Intelligence
Πως δυναμώνεις τους 3 νοητικούς σου μύες 
για να αντιμετωπίσεις δύσκολους καιρούς


Παρουσίαση προγράμματος


ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΕΝΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
(HeartWorks+Possitive Intelligence)


η πιο πρόσφατη εισαγωγική παρουσίαση HeartWorks (HeartMath+) που έχει και στοιχεία από το άλλο πρόγραμμα που έχω εκπαιδευτεί το Pοssitive Inteligece (πειρατές)

'Καρδιακή Νοημοσύνη' (πιθανός τίτλος προγράμματος)


θεματικές:
- ΑΝΣ
- 3 ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ
- ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΩ
- ΝΕΥΡΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ (διακλάδωση)
- ΣΤΟΠ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΑΠΝΟΗ (ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΔΡΟΜΟΥ)
- ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ
FRANKL

- .....
- .....


- Γραφουν τι θελουν
- μπαινουν σε συνοχη
- ξαναγραφουν τι θελουν
- συγκρινουν απαντησεις

---
- Βλεπουν βιντεο
- πως ενοιωσαν στο καθενα
- τι υποκρουση παιζουν?
- τι σημαινει συνοχη γι αυτούς
---
- πότε ειμαστε εκτος συγχρονισμου?

- ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΧΟΣ
- ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ
- ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ...
- Ο GOLEMAN ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ
- ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ
- ΤΟ HEARTMATH ΣΥΝΕΔΕΣΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
- ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ


ΤΕΛΟΣ 1

...

HeartMath και αδυνάτισμα

Ο Τίτλος σας

Εδώ ξεκινά το κείμενό σας. Κάντε κλικ και αρχίστε να πληκτρολογείτε. Υσυ ατ φερρι πυτανθ ιυς θε νυμκυαμ σορρυμπιθ θε πρω δωλορε μελιορε ασυσαμ συμ ετ ιυφαρεθ ρεσυσαβο ραθιονιβυς θε παυλω λεγενδως σωνσεπθαμ ναμ ναθυμ αλιενυμ ανσιλλαε ιν συμ φιδιτ κυαερενδυμ εαμ συ φελ αν εραντ.

άλλο υλικό

υλικό για 'πελάτες'

β1

Εδώ είναι οδηγίες για την Καρδιακή Αναπνοή
(με οδηγούς εξάσκησης ισόχρονης αναπνοής).

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ
σύνδεσμος: https://www.heartworks.gr/anapnoi/

ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΑΠΝΟΗ


Μόνο το video

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ
σύνδεσμος: https://vimeo.com/598328795
- Θέλω να το κάνουμε και με άλλες φωνές, αν μου τις στείλετε ηχογραφημένες μπορώ να το κάνω εύκολα / και να βρούμε και παιδική φωνή για τα παιδιά


Μόνο ο Οδηγός / για να το στέλνουμε σε ανθρώπους που ασκούνται σε οποιαδήποτε Τεχνική

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ
σύνδεσμος: https://www.heartworks.gr/odigos/

β2

Οι πρώτες βασικές ασκήσεις σε μια εκπαίδευση
(όχι η 'πρωταρχική επικοινωνία')

β3

αναγνώριση και καταγραφή στιγμών ανανέωσης

 αναγνώριση και καταγραφή στιγμών διαρροής 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ
σύνδεσμος: https://www.heartworks.gr/paratiritis/

β4

Συναισθήματα
(κλικ για να ανοίξει η σελίδα)

β5

Αξίες >>
σύνδεσμος: https://www.heartworks.gr/axies/

β6

Συγκινησιακή πειρατεία (Goleman) & Αναστολή νεοφλοιού (HeartMath)

Το βίντεο είναι εδώ: https://vimeo.com/580753099

β7

τομείς ανθεκτικότητας

β8

συναισθηματικής μετακίνησης / συναισθηματικό δελτίο καιρού / ΑΝΣ-Ορμονικό

β9

χαρακτηριστικά πειρατών

β10

Άμεση Συνοχή

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ: NA ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ

ΑΝΘΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Το HeartWorks BASIC είναι η βασική εκπαίδευση συναισθηματικής αυτορρύθμισης με τη μέθοδο HeartWorks®.

Συνδυάζει την εκμάθηση των τεχνικών του Ινστιτούτου ΗeartMath με το Γνωσιακό Συμπερφορικό Coaching, τη Θετική Ψυχολογία, τις βασικές αρχές Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού, τις Νευροεπιστήμες και της Επιστήμης της Απόδοσης (Performance Science).

Με την ολοκλήρωση του κύκλου ο εκπαιδευόμενος έχει κατακτήσει τις βασικές δεξιότητες και φιλοσοφία συναισθηματικής αυτορρύθμισης που του επιτρέπουν να βιώνει μια διαφορετική, πιο ήρεμη και δημιουργική καθημερινότητα και βιώνει τα παρακάτω οφέλη:

> Διακοπή ενεργειακών απωλειών

> Διατήρηση της αποθηκευμένης ανθεκτικότητας

> Ελάττωση ανυπομονησίας, ευερεθιστότητας και θυμού

> Βελτίωση σωματικής και νοητικής υγείας

> Μεγαλύτερη πρόσβαση στη διαισθητική νοημοσύνη μας

> Βελτίωση μνήμης, εστίασης και άλλων εγκεφαλικών λειτουργιών

> Αύξηση ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας

> Καλύτερη ποιότητα ύπνου

> Αύξηση προσωπικής ανθεκτικότητας και επίπεδων ενεργείας

> Αύξηση ικανότητας διαυγούς σκέψης σε απαιτητικές συνθήκες και εύρεσης κατάλληλων λύσεων στα προβλήματα

> Αύξηση ικανότητας διατήρησης ευρείας επίγνωσης του περιβάλλοντος (situational awareness)

> Συμπτώματα ατομικού και επαγγελματικού στρες όπως σύγχυση, κόπωση, διαταραχές ύπνου

> Βελτίωση χρόνων αντίδρασης και συντονισμού 


Πνευματικός άνθρωπος είναι ο ελεύθερος και κοινωνικοποιημένος άνθρωπος. Πνευματικότητα δεν σημαίνει εξαΰλωση αλλά απελευθέρωση 

------------------------ 

Η αλήθεια είναι ότι τα πάντα μέσα στο Σύμπαν είναι Ένα. Μια απέραντη ενιαία, και αδιαίρετη ενότητα. Μέσα σε αυτή την ενότητα χάνεται η έννοια της εξατομίκευσης της προσωπικής ύπαρξης. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να ευτυχή το μέρος, αν πάσχει το όλον 

-------------------- 

Η ανάγκη δημιουργίας ενός νέου δυτικού πολιτισμικού ρεύματος είναι επιτακτική όσο ποτέ άλλοτε. Το πρόβλημα όμως είναι η αναζήτηση των αξιακών και ηθικών βάσεων της ανάπτυξης του νέου αυτού ανθρωπιστικού πολιτισμικού ρεύματος 


ΠΡΙΝ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΒΙΩΣΩ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥ HEARTMATH + ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΡΑΨΑ 

Όταν αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα-αντιξοότητα, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επίπεδο σχέσεων, άρχιζε ο εσωτερικός μου θόρυβος-διάλογος των σκέψεων, με πλημμύριζαν τα συναισθήματα μου, έχανα την ψυχραιμία μου, άδειαζα, αισθανόμουν κουρασμένη, σαν άρρωστη. 

ΜΕΤΑ 

Μετά την εκπαίδευση μου στις τεχνικές του HEARTWORKS, κάνω μια π α ύ σ η εστιάζοντας στην καρδιά μου + παίρνω απόσταση από τα προβλήματα, ησυχάζουν οι σκέψεις μου, ο εσωτερικός μου διάλογος. Αυτή η εστίαση μέσα μου, στην καρδιά μου, έφερε την σιωπή στον εσωτερικό μου θόρυβο, με ελευθέρωσε, με γέμισε ζωντάνια, ενέργεια, υγεία. Ευχαριστώ και Ευγνωμονώ +


ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ!!!


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TEAL

Hi there,

You know I am big on visualization.

So, I invite you to imagine this:

Imagine you lived in a world where you have immense influence.

Imagine you knew with conviction that everything you think, say, and do affects all other parts of the system you are a part of.

Imagine you knew the exact process to learn how to create that world by creating change within you without any confusion or feeling powerless.

Imagine if in the next 30 days you started bouncing out of bed no longer afraid of the future.

But instead, you will be able to start your day with a sense of hope and personal power because you will understand exactly what you can do to bring change in a system you have no control over.

Imagine living each day in the powerful state of knowing that the future of humanity is being voted on by your thoughts, words, and actions.

Imagine having the tools to work with your shadows, finding your path out of the darkness regardless of what storms life throws at you.

If that picture makes you smile and fills your heart with hope , then click the link below to learn more about my course on thriving in a crisis before it goes away.

ΑΝΘΙΖΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ / ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ


Αν ασχολείσαι με οραματισμό γνωρίζεις ότι ο εγκέφαλος δεν γνωρίζει το είναι πραγματικότητα και τι φαντασία. 

Φαντάσου ότι ζεις σε ένα κόσμο στον οποίο έχεις βαθειά επιρροή. 

Φαντάσου να ήξερες με σιγουριά πως ότι σκέφτεσαι, λες και κάνεις επηρεάζει όλα τα υπόλοιπά μέρη του συστήματος του οποίου είσαι και εσύ μέρος. 

Φαντάσου να γνώριζες τη διαδικασία δημιουργίας του κόσμου μέσα από τις εσωτερικές σου αλλαγές χωρίς σύγχυση και χωρίς αίσθημα αδυναμίας.

Φαντάσου πως είναι κάθε πρωί να σηκώνεσαι από το κρεβάτι σου χωρίς το φόβο για το μέλλον.

Αλλά να ξεκινάς την ημέρα σου με αίσθημα ελπίδας και δύναμης επειδή γνωρίζεις ακριβώς τι μπορείς να κάνεις για να φέρεις αλλαγή σε ένα σύστημα που δεν ελέγχεις.

Φαντάσου να βιώνεις κάθε ημέρα σου από θέση δύναμης γνωρίζοντας ότι το μέλλον της ανθρωπότητας  διαμορφώνεται και από το τι εσύ ψηφίζεις με τις σκέψεις, τις λέξεις και τις πράξεις σου.

 Φαντάσου να είχες τα εργαλεία να δουλέψεις με τις σκιές σου και να βρεις (δημιουργήσεις) το μονοπάτι που οδηγεί έξω από το σκοτάδι σου ανεξάρτητα από τις καταιγίδες που σου φέρνει η ζωή.

Αν αυτή η εικόνα σε κάνει να χαμογελάς και ξυπνάει την ελπίδα στην καρδιά σου, κάνε κλικ για να μάθεις περισσότερα για το εργαστήρι μου Ανθίζω στην Κρίση τώρα που ισχύει η μεγάλη προσφορά.


CRISES AND UNCERTAINTY ARE A PART OF LIFE

ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

There are so many things happening around you that are causing you stress - whether it be an economic collapse, natural disasters like wildfires or hurricanes, political unrest, violence in the streets... Or it can be a life crisis, where you go through a divorce, the loss of a family member, heartbreak and the list goes on and on. It's not easy to deal with the pain of a broken heart, or the feeling that you are not good enough. Sometimes it feels like the bad times don't seem to have an end in sight when you're continually filled with doubt or disappointment.When a crisis occurs, people frequently experience anxiety, fear, confusion and disbelief. We enter a path of darkness from which it can take years to find our way out, towards the light again.It happens because in our society we are not taught how to be and feel in a crisis.But what if you could learn to thrive during any crisis?What if you knew exactly how to respond no matter what happened? How would that change your life and the lives of those around you?

Είναι τόσα πολλά αυτά που συμβαίνουν γύρω σου  προκαλώντας σου στρες - είτε είναι μα οικονομική κατάρρευση, είτε φυσικές καταστροφές όπως αυτές οι πυρκαγιές στα δάση μας ή οι πλημμύρες, η πολιτική αβεβαιότητα και αναλγησία,  η βία και ο φόβος για το διαφορετικό... ή ακόμη και μια κρίση ηλικίας, ή μια δύσκολη περίοδος ζωής όπως μια περίοδος διαζυγίου, η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, μια ερωτική ματαίωση ... μπορεί να είναι οτιδήποτε.
Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τον πόνο της καρδιάς σε μια ερωτική απογοήτευση, ούτε με το αίσθημα ότι είσαι λιγότερος ή λιγότερη από όσο θα ήθελες. Μερικέ φορές φαίνεται σαν σαν αυτές οι δύσκολες εποχές να μην έχουν τέλος καθώς συνεχώς συναντάς συναισθήματα αμφιβολίας, αποδυνάμωσης ή απογοήτευσης.
Όταν εμφανίζονται κρίσεις στο πεδίο μας, οι άνθρωποι συχνά βιώνουν ανησυχία, φόβο, σύγχυση και δυσπιστία. Μπαίνουμε σε ένα σκοτεινό μονοπάτι από το οποίο μπορεί να χρειαστεί χρόνια για να βγούμε ξανά στο φως. Αυτό συμβαίνει διότι στην κοινωνία μας δεν έχουμε μάθει τον τρόπο να αντιμετωπίζουμε πρακτικά και συναισθηματικά τις κρίσεις. Αλλά πως θα ήταν αν γνωρίζαμε τον τρόπο να ανθίζουμε μέσα/ευημερούμε μέσα κρίσεις? Πως θα ήταν αν ήξερες πως να αντιδράσεις σε κάθε περίπτωση, άσχετα με το τι συμβαίνει? Πως θα άλλαξε η ζωή σου και η ζωή των άλλων αν ήσουν επαρκής σε κάθε περίπτωση?


------------------
"Teal has designed an incredible course that has the power to revolutionize how we as an individual, a population, and a world can thrive during any crisis.
It will illuminate your path through any crisis or
hardship. It's helping me clear the clutter in my life to get to the core of who I am and what is truly important to me in such a loving, thorough, and efficient way. This is the most important work I've ever done for myself and, in my opinion, Teal's best course yet!
I invite you to empower yourself and utilize the tools, techniques, and processes given in this course that you will surely use for the rest of your life. I am so thankful for this course and for Teal and team. Thank you for helping me through the most painful part of my life, and helping me to remember who I am."

Είπαν: 

Η ομάδα της Ακαδημίας της Καρδιάς έχει σχεδιάσει ένα απίστευτα δυναμικό σεμινάριο που φέρνει επανάσταση στο πως μπορούμε σαν άτομα και σαν κοινωνία να να βιώσουμε ευημερία εν μέσω κρίσης. 

Θα φωτίσει το δρόμο σου μπροστά σε κάθε κρίση ή δυσκολία της ζωής. Θα σε βοηθήσει να τελειώσεις με την ακαταστασία στη ζωή σου και να μπεις στην ουσία αυτού που πραγματικά είσαι και του τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσένα με ένα τρόπο γεμάτο αγάπη, ευαισθησία, λεπτομέρεια και αποτελεσματικότητα. Είναι ότι καλύτερο μπορεί κάποιος να προσφέρει στον εαυτό του και ίσως η καλύτερη δουλειά της Ακαδημίας της Καρδιάς μέχρι σήμερα. 
Σε προσκαλώ να ενεργοποιηθείς και να χαρίσεις στον εαυτό σου τα εργαλεία, τις τεχνικές και τις μεθόδους που θα μάθεις σε αυτή την εκπαίδευση και θα τα χρησιμοποιείς για όλη σου τη ζωή. 
Με βοήθησε να βγω από την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μου και να θυμηθώ ποιος πραγματικά είμαι. 


--------------------------

"This timely e-course is a much needed lifesaver for the current global crisis. Rather than merely "coping" with life's adversities, this e-course provides so many practical and empowering tools, resources, and solutions to actively face the crisis directly and become aware of what is truly important to you to actually create the life you want to live. As a psychologist and therapist, I highly recommend this course for those who have gone through or are going through a crisis as well as mental health professionals supporting individuals in crisis."
- Dr. Akiho Tanaka

"I am happy with the variety of exercises covering different areas and needs: parts work, deep emotional work, journaling, meditation, practices to calm the nervous system, self-expression, how to apply what we learn into our relationships... I like it because it is very much action-oriented and supports change in an integrated manner. It feels like is designed to scan through our subconscious functioning so we may embody more and more our free choice."
- Marta Ballabriga Botella

Αυτή η εκπαίδευση είναι απίστευτα πολύτιμη στη σημερινή εποχή της παγκόσμιας κρίσης και αβεβαιότητας. Αντί να βοηθά μόνο με το να 'αντέξουμε' τις δυσκολίες της ζωής, διδάσκονται πρακτικά και ενδυναμωτικά εργαλεία, πηγές και λύσεις για να αντιμετωπίζουμε ενεργά και κατά μέτωπο την κρίση, να ερχόμαστε σε επαφή με το τι είναι πραγματικά σημαντικό για εμάς και να δημιουργούμε τη ζωή που θέλουμε να βιώνουμε.

Η εκπαίδευση συνιστάται σε όσους βιώνουν κατάσταση κρίσης στη ζωή τους αλλά και σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας και θεραπευτές που βοηθούν ανθρώπους που βιώνουν καταστάσεις κρίσης στη ζωή τους. 


Το πρόγραμμα εμπεριέχει μια ποικιλία τεχνικών και ασκήσεων που καλύπτουν διαφορετικές περιοχές ανάλυσης και εργασίας και ανάγκες: σωματικές τεχνικές, εσωτερική συναισθηματική εργασία, ημερολόγιο, διαλογισμό, πρακτικές διαχείρισης του νευρικού συστήματος, αυτοσχεδιασμό, τρόπους να εφαρμόσουμε αυτά που μαθαίνουμε στην καθημερινότητά μας ... 
Είναι πολύ ενεργητικό και προωθεί την αλλαγή με τρόπο με τρόπο ολοκληρωμένο.
Μοιάζει να έχει σχεδιαστεί για να 'σαρώνει' τις λειτουργίες του υποσυνείδητου επιτρέποντας μας να ενεργοποιούμε όλο και περισσότερο την ελεύθερη μας βούληση.


Life will throw storms your way.But you are not powerless.

A crisis is defined as a time of extreme difficulty, uncertainty or danger. It is a time when very critical, important and usually difficult decisions must be made. It's when fear arises from any thought and makes you literally feel sick to your stomach.It's when you unconsciously do anything to distract yourself and not face the situation.It's when you feel stuck in a loop, and drained of energy. The problem is not that you don't have power or that you are giving it away. The real problem for most people is that they think they don't have any power or choices in the first place.

Η ΖΩΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ/Η

'Κρίση' είναι μια κατάσταση ιδιαίτερων δυσκολιών, αβεβαιότητας ή κίνδυνου. Τότε συνήθως καλούμαστε να πάρουμε σημαντικές και δύσκολες αποφάσεις. Κάθε σκέψη εμπεριέχει φόβο και το στομάχι ανακατεύεται. Και υποσυνείδητα ίσως προσπαθείς να αποφύγεις την κατάσταση εστιάζοντας αλλού και αγνοώντας το πρόβλημα που όμως παραμένει. Είναι όταν νοιώθεις να έχεις κολλήσει σε ένα φαύλο κύκλο και να στερεύει η ενέργειά σου. Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν έχεις τη δύναμη ή ότι παραιτείσαι. Το πραγματικό πρόβλημα για τους περισσότερους ανθρώπους είναι ότι νομίζουν ότι δεν έχουν τη δύναμη ή τις επιλογές. 

Imagine If You Could Transform Your Fear And Uncertainty Into Personal Power

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

The truth is that most people choose to live in fear - and they don't even know it.Today I invite you to accept your fear and pain and transform that energy into personal power.The Thrive In A Crisis course has been designed specifically with your challenges in mind. It will help you get clear on who you are, what truly matters most to you, and how to deal with whatever life throws at you - whether it's an unexpected job loss, a relationship breakup, or even something as catastrophic as an economic collapse or widespread war - without losing your personal truth.
This course will give you the tools and insight necessary to thrive in any crisis. It will teach you how to accept your emotions, thoughts, and how to respond during times of trouble so that you can emerge stronger without getting stuck in negativity or self-destructive behaviors that often occur during difficult times.

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να ζουν με φόβο. Αυτό που σε καλώ να κάνεις είναι να αποδεχτείς το φόβο σου και να τον μετατρέψεις αυτή την ενέργεια σε προσωπική δύναμη. Η εκπαίδευση 'Ανθίζοντας στην Κρίση' έχει σχεδιαστεί με αυτό το σκοπό. Θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις το ποιος είσαι, τι είναι πράγματι σημαντικό για εσένα και πως να διαχειρίζεσαι οτιδήποτε φέρνει η ζωή - είτε αυτό είναι μια αναπάντεχη απώλεια εργασίας, μια αποτυχία σε κάποια σχέση ή κάτι ποιο δυνατό όπως μια οικονομική κατάρρευση, η μια κρίση κοινωνικής βίας ή η απώλεια ενός προσώπου - χωρίς να χάσεις την προσωπική σου αλήθεια.
Η εκπαίδευση αυτή θα σου χαρίσει τα εργαλεία και την ενόραση που απαιτείται για να ανθίζεις μέσα σε οποιαδήποτε κρίση.  Θα σου διδάξει πως (ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣνα αποδέχεσαι τα συναισθήματα σου, τις σκέψεις σου και πως να ανταποκρίνεσαι στις δύσκολες καταστάσεις ώστε να αναδύεσαι δυνατότερος/η χωρίς να παγιδεύεσαι στην αρνητικότητα ή σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές, όπως γίνεται συχνά όταν η ζωή μας δυσκολεύει.

Here's what can happen when you join Teal's course:

ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ

Gain ClarityEach lesson is designed to be instantly applicable so you can move out of your fear and uncertainty zone towards a place of calm, and relaxed clarity. Discover which choices you DO have and the power that you DO have.

++++++++++++++ 

Remember who you areGuided steps and exercises to help you clear the clutter in your life so you can get to the core of who you are and what is truly important to you.
+++++++++++++++++
 Emerge empoweredLearn how to acknowledge and embrace your current state of crisis so you can see the opportunities to renew your sense of clarity, purpose and overall empowerment to create and feel in control through difficult times.
+++++++++++++++++
Experience love flowing through your heartDiscover a structured learning experience with steps that, by committing to, will begin to create a lasting change in your life.

- Διαύγεια

Κάθε μάθημα έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορείς να το εφαρμόσεις άμεσα και να μετακινηθείς από τη ζώνη του φόβου και της αβεβαιότητας προς ένα πεδίο χαλάρωσης  και ήρεμης διαύγειας


- Ενθύμηση του ποιος/α είσαι

Συγκεκριμένα βήματα και ασκήσεις σε βοηθούν να καθαρίσεις το 'θόρυβο' στη ζωή σου ώστε να μπορείς να εισέλθεις στο κέντρο αυτού που πραγματικά είσαι και να αγγίξεις αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό για εσένα.


- Ενδυνάμωση

Μάθε πως να αναγνωρίζεις και να αποδέχεσαι την τρέχουσα κατάσταση κρίσης ώστε να μπορείς να βλέπεις τις ευκαιρίες που εμπεριέχει να ανανεώσεις την διαύγεια σου , να επανασυντονίζεσαι με το σκοπό σου και με την ικανότητά σου να αισθάνεσαι και να βιώνεις τον έλεγχο που χρειάζεσαι στις δύσκολες περιόδους.


- Βίωσε την αγάπη της καρδιάς σου 

Ανακάλυψε μέσα από μία βιωματική και καθαρά δομημένη εμπειρία τη σύνδεση με τις ποιότητες της καρδιάς σου και μέσα από συγκεκριμένα βήματα αρχίζεις να δημιουργείς μια μόνιμη και σταθερή αλλαγή στη ζωή σου.


18 lessons to guide you towards the light

Lesson #1When A Crisis Requires Immediate ResponseLesson 

#2Respond instead of reactLesson 

#3SimplifyLesson 

#4Make healthy choices that "buoy you"Lesson 

#5Uncertainty And Instability

Lesson #6Emotions, The Cornerstone Of Healing From A CrisisThis lesson features tools on how to feel your emotions if you're numb and how to deal with different emotions when they come up.Lesson 

#7Expect WavesOne of the best things you can do if you're facing a crisis is to understand that just like contractions are part of labor, waves are part of the process of healing from trauma.Lesson 

#8Caretake Your FearTeal outlines how thoughts become fears, talks about how to take care of your fear and worry, and how to stop expecting the worst. 

Lesson #9Root In RealityThis lesson is all about coping mechanisms, denial and objective VS subjective reality. Teal outlines concrete steps on how to come out of denial.Lesson 

#10The Struggle For MeaningIt is critical to recognize that there is a difference between what actually happens and the meaning of what happens. Teal explains why and how to see the different meanings you may have adopted.Lesson 

#11Change!Change is something that we naturally resist. In this lesson Teal outlines WHY and gives you an exercise how to deal with your resistance to any change in your life. 

#12Loss Of Identity And Dis-IdentificationTeal shares a key insight to help in the process of letting go and stopping negative spirals.

#13DepressionThis lesson features a deep dive into what causes depression and what keeps us depressed. Also, 5 key things to do if you are experiencing depression in conjunction with a crisis.

#14ChoiceThe decisions we must make in a crisis are difficult and they are important. Teal answers questions like "What should you do about indecision?" "What to do in a lose-lose situation?"

#15The Here And NowThis lesson features a practice to return to the present moment that you can do on a daily basis, or whenever you feel yourself becoming lost in the surface existence of things.

Lesson #16Positivity And NegativityPositivity, negativity and the importance of "AND Consciousness". Teal outlines how it can be developed.Lesson 

#17Let Crisis Lead You To Personal PowerPower is energy. It is the inherent capacity to create, direct, influence or do something so as to bring about what we want. This lesson includes 11 ways on how to realize you have power and how to own it.Lesson 

#18Using Crisis As A CompassSomething that most people don't know is that a crisis is a re-direct. Teal outlines how you can figure out what a crisis is telling you in terms of your personal direction in life.

Tools & Techniques That Will Illuminate Your Path For The Rest Of Your Life

With this E-course, students have seen results in just a matter of days... with only doing a part of the work and lessons. They were able to experience relief very rapidly, and regain their sense of clarity and purpose so that they can break through the wall of uncertainty and frustration. And it's a toolkit that will get you through the next difficulty, and the one after that, and so on.The tools and techniques given in this course have helped many going through hard times clear away all the clutter that was weighing them down mentally, physically, emotionally and spiritually. I hope it will do the same for you so you could really figure out who you are at your core and why you are here on earth at this time period in history. "I want to express so much gratitude for Teal Swan's new E-course "How To Thrive In A Crisis." This course could not be more perfect to do just that. There is an intense excellence to how Teal comes to meet you from fear and uncertainty and exactly how you should be feeling in a crisis and proceeds to give you a renewed sense of clarity, purpose and empowerment to create and feel your control through difficult times. Her exercises are everything you need to be doing for yourself to bring about a sense of focusing in the right direction and moving forward in this game changing way Teal presents to us." - Ashen Wolf

Let's summarize.

Here's everything included with this special offer: 

 • A total of 18 lessons with internationally recognized transformational revolutionary Teal Swan
 • 13 Exercises that you can implement and see instant results.
 • ​Printable workbook to help you implement the tactics shared throughout the course

Q: What types of crises can this be helpful for?

A: This eCourse is designed to help you with most types of crisis that a person can go through. Some examples of crisis are - an identity crisis, a mental health crisis, a divorce, a family disruption, a bankruptcy, a political crisis, the death of a loved one, a law suit, being involved in a crime, a severe illness, an economic collapse, a natural disaster, a business crisis, a pandemic, being abused, an economic collapse, an accident, suicide, a sudden lack of resources like drought or famine or a time of war, etc.

Q: Is there a schedule for the course?

A: You can move at your own pace through the course.

Q: How will I get access to the course?


A: You will be invited to create an account in our private learning area, where you will be able to stream your content. If you already have an account with us, and you purchased this course, you will see it in your student area. You will receive an email that will send you the link to create or login into your account. 

Q: I'm not in a crisis right now, but I feel one is approaching, will this help if?

A: Yes, this course is a great way to build up your crisis prevention or management plan for the future. It gives you the tools and steps to navigate your storm. We believe that even if you aren't actively struggling with something, that the information provided in each video module will still add value to your daily life. 

Q: Someone I love is in a crisis, will this course give me tools to help them?

A: It can happen that you have loved ones who are struggling with a snowballing challenge for years, afraid to admit the problem or seek help. If you want to help them, you are welcome to join the course so you can get a better understanding of what they are experiencing. 

Q: What is the refund policy?

A: Go through the tools and lessons for 5 days risk-free, and decide whether it is right for you.
If you're not happy with the value of this course, send us an email and we will refund you every dollar. No questions asked.

Q: What if I have more questions?

A: Feel free to contact us at info@tealswan.com 

It's hard to see the light when you are in a crisis.

"This course is absolutely invaluable for anyone struggling in a time of crisis. The lessons in it are instantly applicable, and after doing even just a few of the suggestions, I found my nervous system calming very rapidly. This made it so much easier for me to move forward and make decisions from a place of calm, relaxed clarity."
- Erica Martenson

))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 

DANIELLE JACKSON says

It will illuminate your path through any crisis or hardship. It's helping me clear the clutter in my life to get to the core of who I am and what is truly important to me in such a loving, thorough, and efficient way. This is the most important work I've ever done for myself and, in my opinion, Teal's best course yet!" 

"Teal has designed an incredible course that has the power to revolutionize how we as an individual, a population, and a world can thrive during any crisis.

Nina Schreiber says

"This course gave me some sense of safety and certainty by explaining the cycle of different stages someone's mind and body rotates through, when processing a crisis during a time of crisis. Not only does the course give you an in-depth look of how a crisis affects different facets of your everyday life, but it also gives you hands-on exercises for speedy solutions, such has breathing methods, and comprehensive exercises, such as parts work."

Adaptive Resilience

Adaptive resilience is the ability to recover from adversity, adapt and thrive. It builds the capacity to be productive, resourceful, and creative while dealing with changing circumstances or adversity.

This interactive program uses a mindfulness-based approach to build the behaviors, mental habits, and practices that promote personal resilience while growing a culture of resilience within teams and organizations. This 3-part series is available for in-person delivery or as live online training.

Mindfulness-based tools and practices to work more skillfully with difficult emotions, uncertainty and change, leading to increased team performance and well-being.

Program Overview

The live sessions are structured into three 90-minute modules that offer simple, practical and applied tools for building resilience and thriving especially in challenging times or environments:

1

Module 1: Develop Clarity

(90 minutes)

Managing stress and overwhelm, and staying focused in difficult and uncertain times.

2

Module 2: Shift Mindsets

(90 minutes)

Mindsets and skills for adaptability and creativity in the midst of uncertainty and complexity.

3

Module 3: Build Trust

(90 minutes)

Creating a change-capable culture by growing empathy and psychological safety in your team and organization.

Develop Clarity

Managing stress and overwhelm, and staying focused in difficult and uncertain times.

Learning Objectives

 1. Equip yourself and the team with tools for staying calm and working with difficult emotions in the midst of adversity.
 2. Develop the skills for harnessing mental clarity and focus in uncertain and ambiguous times.

Outcomes: Tips and techniques for staying calm and working with difficult emotions together with practices to develop mental clarity and focus in difficult times.

Shift Mindsets

Mindsets and skills for adaptability and creativity in the midst of uncertainty and complexity.

Learning Objectives

 1. Grow capacity to adapt in the face of major disruptions in work and life
 2. Broaden perspectives to transition from negativity biases to growth mindsets
 3. Increase creativity and define new possibilities

Outcomes: Build skills and capacities for effectively adapting to change, boosting creative problem-solving and staying agile in a VUCA world.

Build Trust

Creating a change-capable culture by growing empathy and psychological safety in your team and organization.

Learning Objectives

 1. Understand the role connection can have in building trust.
 2. Grow capacity to exercise empathy and compassion in challenging times.
 3. Understand psychological safety and how to integrate it into your team and organization especially during times of difficulty and massive disruption.

Outcomes: Actionable skills for growing empathy and psychological safety in order to create an agile, change-capable culture in teams and organizations.


In each of the modules, emphasis will be placed on concrete and practical skills and tools that you can implement immediately to boost resilience.

Upon completion of the Adaptive Resilience training, all participants will also receive a pre/post assessment and access to a digital resilience toolkit to enable ongoing learning and skill sustainment.


Get In Touch

Interested in bringing the Adaptive Resilience series to your organization? Fill out this short form to receive more information or speak with a Client Advisor.

https://siyli.org/programs/resilience/

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ HEARTMATH

το 'ατομική ανθεκτικότητα' με τις ενότητες από το 'Πλεονέκτημα' που θα επιλέξουμε και ότι άλλο υλικό επιλέξουμε.


- Μια ημέρα εισαγωγική (ανοικτή σε όλους)
- Μία ημέρα με το υλικό
Μία δεύτερη ημέρα με το υλικό
- Μία ημέρα ερωτήσεις-απαντήσεις εξάσκησης

+ μία έξτρα ημέρα συντονισμού με 40 λεπτά διαλογισμό τύπου 'Προσθέτουμε Καρδιά' (ανοικτή σε όλους)


Σε αυτό το εργαστήριο θα γνωρίσεις βιωματικά τις τεχνικές και τη μέθοδο του Ιnστιτούτου HeartMath.

.... και λέω τα οφέλη / σε ποιους απευθύνεται 

> σε ανθρώπους που θέλουν  να ....,
> σε επαγγελματίες του χώρου της ψυχικής υγείας και της συμβουλευτική που βοηθούν άλλους, 
> σε γνώστες του συστήματος HeartMath που επιθυμούν να .....