ΘΑΛΕΙΑ

Θάλεια Κωστοπούλου

Η Θάλεια είναι οδοντίατρος και επαγγελματίας Coach, με πιστοποιημένη εκπαίδευση στο «Επιστημονικά τεκμηριωμένο Coaching» (Diploma in Evidence-based Coaching, Athens Coaching Institute), στη Θετική Ψυχολογία, καθώς και στο Health Coaching για Επαγγελματίες Υγείας (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο).

Γνωρίζοντας καλά τις προκλήσεις του χώρου της υγείας, και ερχόμενη σε επαφή με μεγάλο αριθμό ασθενών, εκπαιδεύει τους επαγγελματίες υγείας στη μεθοδολογία και τα εργαλεία του Coaching, που τους βοηθούν να έρθουν σε επαφή με τα δυνατά σημεία του χαρακτήρα τους ως επαγγελματίες, να ευθυγραμμιστούν με τους στόχους τους και να εμπλουτίσουν τη σχέση με τους ασθενείς τους μέσω του Health Coaching.

Η προσέγγιση της στο Coaching συνδυάζει τρεις κατευθύνσεις: της επιστήμης, της επιχειρηματικότητας και της προσωπικής ανάπτυξης, ως αναζήτηση της εσωτερικής μας ισορροπίας.

Το Health Coaching, στο οποίο εστιάζει, καλλιεργεί την ουσιαστική θεραπευτική σχέση μεταξύ γιατρού και ασθενούς, προϋπόθεση για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των θεμάτων του ασθενούς, με γνώμονα την συνολική σωματική και ψυχική του υγεία.

Στηρίζει το HeartWorks στο αντικείμενο του τομέα της, ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων, υλοποιόντας προγράμματα ομαδικών εκπαιδεύσεων προσαρμοσμένα στις ανάγκες του επαγγελματία υγείας, σε θέματα επαγγελματικής και προσωπικής διαχείρισης, καθώς και στις βασικές αρχές του Health Coaching. Παρέχει επίσης ατομικές συνεδρίες, υπηρεσίες Coaching και Mentoring, καθώς και σεμινάρια, ομιλίες και ομαδικές εκπαιδεύσεις σε Επαγγελματίες Υγείας, σχετικά με τη δύναμη και τα οφέλη του Coaching στη ζωή του επαγγελματία υγείας.