Το πλεονέκτημα της Ανθεκτικότητας

Μεταμόρφωσε το στρες, Αύξησε την Ανθεκτικότητά σου,
Ενδυνάμωσε την Απόδοσή σου
 


Το πιστοποιημένο πρόγραμμα του Ινστιτούτου HeartMath

'Το Πλεονέκτημα της Ανθεκτικότητας' 

ήρθε στην Ελλάδα


θα ήθελες να:

> Βοηθήσεις τον εαυτό σου, τους συνεργάτες και τους πελάτες σου να μεταμορφώσουν το στρες, να αυξήσουν την Ανθεκτικότητά τους και να αξιοποιήσουν το υψηλότερο δυναμικό τους;

> Αυξήσεις τη δική σου συναισθηματική και νοητική διαύγεια, να βελτιώσεις την υγεία σου και να βοηθήσεις άλλους να κάνουν το ίδιο;

> Να διαφοροποιηθείς από τους άλλους επαγγελματίες ενσωματώνοντας στον τρόπο εργασίας σου τις πιο σύγχρονες, επιστημονικά πιστοποιημένες, εύκολες στη χρήση και εκπληκτικά αποτελεσματικές τεχνικές και τεχνολογίες που θα μπορούσε κανείς να διαθέτει;


Εκπαιδεύσου στο πληρέστερο εκπαιδευτικό εργαστήριο του Ινστιτούτου HeartMath 

Γνωρίστε το σύστημα ενεργειακής και συναισθηματικής αυτορρύθμισης HeartMath σε βάθος μέσα από το πιστοποιημένο πρόγραμμα 'Το Πλεονέκτημα της Ανθεκτικότητας' (Resilience Advantage) του Ινστιτούτου HeartMath.

Εισηγητές/επιμέλεια:
Κωνσταντίνος Γράψας, εκπαιδευτής HeartMath
Χρυσούλα Μπάβα, ψυχολόγος. HeartMath coach


'όταν το μυαλό κάνει ερωτήσεις, η καρδιά δίνει τις απαντήσεις'


Η εκπαίδευση 'Το Πλεονέκτημα της Ανθεκτικότητας' προσφέρει πλήρη γνώση των δυνατοτήτων και εφαρμογών του συστήματος HeartMath σε κάθε χώρο και πεδίο δραστηριότητας.
Εκπαιδευτείτε με 24 προσεκτικά σχεδιασμένες και πιστοποιημένες από το Ινστιτούτο ΗeartMath διδακτικές ενότητες, καλύπτωντας εις βάθος κάθε πτυχή της 30χρονης ερευντικής πορείας του Ινστιτούτου και του συστήματος ενεργειακής και συναισθηματικής αυτορρύθμισης HeartMath. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα έχετε αποκτήσει εις βαθος καταννόηση των τεχνικών και των εφαρμογών του συστήματος και του τρόπου χρήσης του στο επάγγελμα σας.

 Σε ποιούς Απευθύνεται η εκπαίδευση:

 • Άτομα που επιθυμούν να βιώσουν τα αποτελέσματα του συστήματος HeartMath με πελάτες, φίλους, οικογένεια και τις κοινωνικές τους επαφές.
 • Έμπειρους ή νέους coaches και θεραπευτές που επιθυμούν να βελιστοποιήσουν τις πρακτικές και τις μεθόδους τους μέσω της ατομικής ενεργειακής και συναισθηματικής συνοχής με το σύστημα HeartMath.
 • Στελέχη επιχειρήσεων, ηγεσίας και επαγγελματίες που επιθυμούν να ενσωματώσουν τις πρακτικές στην προσωπική τους ζωή, στο χώρο εργασίας του και να στηρίξουν το προσωπικό τους.
 • Επαγγελματίες στο χώρο της υγείας και των επαγγελμάτων αυξημένης ευθύνης και ασφαλείας που επιθυμούν να ασκούν τη δραστηριότητά τους με ετοιμότητα και αντανακλαστικά, νοητική διαύγεια, συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα.
 • Αθλητές και προπονητές που αναζητούν απλές και αποτελεσματικές τεχνικές βελτίωσης των σωματικών και νοητικών επιδόσεών τους.
 • Γονείς που επιθυμούν να βελτιώσουν τη σχέση τους με τα παιδιά τους και να τα υποστηρίξουν σε όλα τα επίπεδα της ανάπτυξής τους.
 • Εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή στήριξη στους μαθητές τους ειδικά σε περιόδους πίεσης εξετάσεων.
 • Άτομα σε κοινωνική υπηρεσία που επιθυμούν να ενσωματώσουν στην εργασία τους τις πρακτικές της καρδιάς και της συναισθηματικής ανθεκτικότητας ενδυναμώνοντας την υπηρεσία τους στον άνθρωπο. 
 • Όσους εργάζονται στο χώρο της αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης.

Ένα απολαυστικό και ενδυναμωτικό ταξίδι...

Αποφασίζοντας να εκπαιδευτείς μαζί μας θα βιώσεις ένα απολαυστικά ενδυναμωτικό ταξίδι περνώντας από τους παρακάτω σταθμούς:

Θα γνωρίσουμε την ιδέα της Ανθεκτικότητας και πως αυτή χρησιμοποιείται στο HeartMath. Θα δούμε το πως τα διαφορετικά πεδία ανθεκτικότητας συνδέονται μεταξύ τους και ποιο είναι το μυστικό για την αποφυγή των ενεργειακών διαρροών που μας καταβάλουν κατά τη διάρκεια της καθημερινότητας.

Θα συσχετίσουμε την επίδραση της ποιότητας του ύπνου μας με τη επίδραση του αλκοόλ στο αίμα και θα αντιληφθούμε ότι πίσω από την εμπειρία της ζωής μας υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που καθορίζει τον τρόπο τη βιώνουμε.

Θα αντιληφθούμε τα συναισθήματα ως καταλυτικούς παράγοντες διαρροής και ανάκτησης ενέργειας και θα μάθουμε να αναγνωρίζουμε τις στιγμές εκείνες που η ενέργειά μας χάνεται ανεπαίσθητα.

Θα ασκηθούμε στην άμεση διακοπή των ενεργειακών διαρροών και θα διδάξουμε το σώμα μας να λαμβάνει δράση μόνο του πριν ακόμη ο εγκέφαλος αντιληφθεί την ανάγκη.

Θα μάθουμε πως τα συναισθήματα επιδρούν στη λειτουργία της καρδιάς, στο αυτόνομο νευρικό μας σύστημα, στο ορμονικό μας σύστημα, τη λειτουργία του εγκεφάλου και της αντίληψης μας και πως μπορούμε παρακολουθήσουμε με επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο την επίδραση αυτή.

Θα μελετήσουμε τις συναισθηματικές μας διακυμάνσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα τις συνδέσουμε με της επίδρασή τους στη φυσιολογία μας και θα μάθουμε τρόπους αυτορρύθμισης των εσωτερικών μας διεργασιών.

Θα διδαχτούμε τρεις στρατηγικές δημιουργίας και διατήρησης ανθεκτικότητας που θα μας επιτρέπει να βιώνουμε τις απαιτητικές καταστάσεις της καθημερινότητας με εσωτερική ροή και άνεση.

Θα εκπαιδευτούμε στη χρήση των συσκευών βιοανάδρασης που μας δίνουν τη δυνατότητα επιστημονικά τεκμηριωμένης πιστοποίησης της επίδρασης των τεχνικών συναισθηματικής αυτορρύθμισης σε πραγματικό χρόνο.

Θα γνωρίσουμε τον τρόπο που μπορούμε να ενισχύσουμε την επαφή μας με τη διαισθητική νοημοσύνη μας για καλύτερη λήψη αποφάσεων, μεγαλύτερη αυτογνωσία και αποτελεσματική επίλυση προβλημάτων, θα μάθουμε τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης όσον αφορά στην μη τοπική επικοινωνία και στην επίδραση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου της καρδιάς στο περιβάλλον και θα ασκηθούμε στη βελτίωση της επικοινωνίας μας.

Θα μάθουμε πως το σώμα μας ρυθμίζεται να λειτουργεί και να αντιδρά με συγκεκριμένο τρόπο στα ερεθίσματα και πως μπορούμε να παρέμβουμε ση λειτουργία αυτή δημιουργώντας νέους, βελτιωμένους τρόπους αντίδρασης και προσαρμογής.

Θα σχεδιάσουμε τον τρόπο που θα εντάξουμε τη νέα γνώση στη ζωή μας και θα μάθουμε να προγραμματίζουμε και να αναπτύσσουμε σχέδια δράσης με τη συμμετοχή του νου και της 'νοημοσύνης της καρδιάς'.

Θα διακρίνουμε τη διαφορά μεταξύ φροντίδας προς τους άλλους που οδηγεί στην ανανέωση της ενέργειάς και υπερφροντίδας που οδηγεί σε ενεργειακή διαρροή και θα δούμε πως η αντίληψή μας επηρεάζεται από την κατεύθυνση της προσοχή μας.

Τέλος, θα συζητήσουμε τρόπους ενσωμάτωσης των γνώσεων και δεξιοτήτων συναισθηματικής αυτορρύθμισης στην καθημερινή και επαγγελματική δραστηριότητα μας και τρόπους ενίσχυσης της επαγγελματικής μας ανάπτυξης (για όσους το επιθυμούν).

Διδάξου τα μυστικά του συστήματος HeartMath

Στο εργαστήριο 'Το Πλεονέκτημα της Ανθεκτικότητας' θα λάβεις:

> Εις βάθος εκπαίδευση στο σύστημα HeartMath από πιστοποιημένους coaches και trainers.

> Αυτοπεποίθηση και κατανόηση του τρόπου χρήσης των τεχνικών και των εργαλείων του HeartMath και  των επιστημονικών δεδομένων πίσω από το Σύστημα ενεργειακήςκαι συναισθηματικής αυτορρύθμισης

> Kατανοητό εκπαιδευτικό και ερευνητικό υλικο από το HeartWorks 

> 20% έκπτωση σε όλα τα υποστηρικτικά προιόντα του HeartWorks.

>Το δικό σου προφίλ στο μητρώο εκπαιδευμένων επαγγελματιών του HeartWorks Greece.

> Ειδικές τιμές, συμβουλευτική και υποστήριξη από το HeartWorks Greece και την ομάδα των έμπειρων coaches μας καθως και την ευκαιρία να αποτελέσεις μέρος και να προωθήσεις της εργασία σου μέσω του δικτύου μας 

> Βεβαίωση/πιστοποίηση συμμετοχής από το Ινστιτούτο HeartMath  

Τα οφέλη του συστήματος HeartMath

 • Διακοπή ενεργειακών απωλειών
 • Αύξηση προσωπικής ανθεκτικότητας και επίπεδων ενεργείας
 • Βελτίωση σωματικής και νοητικής υγείας
  Ελάττωση ανυπομονησίας, ευερεθιστότητας και θυμού
 • Αύξηση ικανότητας διαυγούς σκέψης σε απαιτητικές συνθήκες, λήψης αποτελεσματικών αποφάσεων και εύρεσης κατάλληλων λύσεων στα προβλήματα
 • Μεγαλύτερη πρόσβαση στη διαισθητική νοημοσύνη
 • Αντιμετώπιση συμπτωμάτων ατομικού και επαγγελματικού στρες όπως σύγχυση, κόπωση, διαταραχές ύπνου
 • Βελτίωση μνήμης, εστίασης και άλλων εγκεφαλικών λειτουργιών
 • Βελτίωση χρόνου αντίδρασης και συντονισμού
 • Καλύτερη ποιότητα ύπνου
 • Βελτιωμένη σύνδεση και επικοινωνία

Το σύστημα HeartMath χρησιμοποιείται από:
- Νοσοκομεία και Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας
- Επιχειρήσεις
- Σώματα Πολιτικής Προστασίας
- Σχολεία, Πανεπιστήμια, Εκπαιδευτικά Ινστιτούτα
- Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις
- Επαγγελματίες Αθλητές και Ολυμπιακές Ομάδες


To HeartWorks Greece (Ακαδημία της Καρδιάς) είναι μη κερδοσκοπική εταιρία με σκοπό τη διάδοση των τεχνικών συναισθηματικής ανθεκτικότητας και τη στήριξη της κοινωνίας μας στις σύγχρονες απαιτητικές εποχές.

Μια ομάδα πιστοποιημένων HeartMath Coaches και εκπαιδευτές ανά τον κόσμο, σας υποστηρίζουν για να ενισχύσουμε μαζί την ανθεκτικότητα μας, να συνδεθούμε με τη νοημοσύνη της καρδιάς και να ενεργοποιήσουμε την καρδιά της ανθρωπότητας σαν αντίδοτο στις αλλαγές της εποχής μας.

Καλώς ήρθατε στην Κοινότητα των coaches της Καρδιάς!

Το σύστημα HeartMath βασίζεται αποκλειστικά σε επιστημονικά τεκμηριωμένη έρευνα.

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο και πιστοποιημένο από το Ινστιτούτο HeartMath. 
Η απόδοση του και η επιμέλεια του στην Ελληνική γλώσσα έγινε από την Ακαδημία της Καρδιάς (HeartWorks).

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα έχετε βιωματικά κατανοήσει σε βάθος την ουσία της 30ετούς έρευνας του συστήματος HeartMath και τους τρόπους εφαρμογής του σε όλα τα πεδία της καθημερινότητας σας.
Χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης του Ινστιτούτου HeartMath

Κλείστε ένα διαδικτυακό ραντεβού με τον Κωνσταντίνο για να διερευνήσουμε την καταλληλότητα του προγράμματος για εσάς: