HeartWorks® 

η Ακαδημία της Καρδιάς

Όταν βιώνουμε και ενεργούμε με τις ποιότητες τις καρδιάς μας, δηλαδή βάσει ειλικρινών συναισθημάτων ευγνωμοσύνης, φροντίδας και θετικών συναισθημάτων για τους άλλους και όταν παρατηρούμε τον κόσμο χωρίς τους αυτόματους προγραμματισμούς του εγκεφάλου αλλά με συμπόνια στην καρδιά τότε ζούμε την ζωή μέσα από την καρδιά.

25% βελτίωση στην επικοινωνία *

24% βελτίωση στην ικανότητα εστίασης *

41% μείωση της δυσφορίας στην εργασία *

Έμπνευση & δημιουργικότητα

Ένας νέος κόσμος αναδύεται. Πολλοί συνάνθρωποι μας, ίσως και εσύ, το διαισθάνονται και αναζητούν τρόπους να εξελιχθούν και να συνεισφέρουν στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Στο HeartWorks μοιραζόμαστε αυτό το όραμα, έχουμε εκπαιδευτεί και συνθέσει επιστημονικά πιστοποιημένες μεθόδους, εκπαιδευτικά προγράμματα και τεχνολογία που συνεισφέρουν στην καλυτέρευση της ζωής μας, για εμάς, τους άλλους ανθρώπους και την ανθρωπότητα.

Αντιμετώπιση στρεσογόνων γεγονότων

Η ζωή κινείται με γρήγορους ρυθμούς. Ο κόσμος του σήμερα γίνεται όλο και πιο πολύπλοκος, απαιτητικός και αρκετές φορές αβέβαιος και επισφαλής. Σαν αποτέλεσμα, αρκετοί από εμάς αισθανόμαστε πίεση και στρες που επηρεάζει τον ύπνο μας, την υγεία μας, τις σχέσεις μας, την απόδοσή μας και την εν γένει ποιότητα της ζωής μας. Για να κάνουμε παραπάνω από το να επιζούμε απλά, χρειάζονται νέες δεξιότητες και προσεγγίσεις. Τα προγράμματά μας έχουν δημιουργηθεί με φροντίδα και μας βοηθούν να διαχειριζόμαστε τις προκλήσεις της καθημερινότητας.

63% μείωση στα επεισόδεια ταχυκαρδίας λόγω άγχους +

46% μείωση της ανησυχίας ^

17% μείωση στις οικογενειακές και εργασιακές διαμάχες *

50% ελάττωση του αισθήματος κούρασης +

24% βελτίωση στην ικανότητα εστίασης *

44% μείωση στην ένταση των μυών λόγω άγχους ^

Βελτίωση Απόδοσης και Ανθεκτικότητας

Η αύξηση της ανθεκτικότητας είναι απαραίτητη για την επιτυχία. Όσοι από εμάς εργαζόμαστε σε οργανισμούς γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να κρατήσουμε τους εργαζόμενους μας, κινητοποιημένους, ευχαριστημένους και υγιείς. Επειδή δεν διαφέρουμε από τους συνανθρώπους μας και έχουμε εμπειρία εργασίας σε παρόμοιες συνθήκες, έχουμε επενδύσει πολλή ενέργεια και χρόνο στη διάδοση προγραμμάτων και τεχνολογίας που βοηθά τους πελάτες μας στο χώρο της υγείας και στο εταιρικό περιβάλλον να είναι πιο ανθεκτικοί, να διατηρούν την ισορροπία τους και να επιτυγχάνουμε τους στόχους τους πιο εύκολα και άνετα.

Υγεία και ευζωία

Η φροντίδα για τον εαυτό μας και η προσφορά φροντίδας στου άλλους είναι τα κλειδιά για μια ζωή με πληρότητα. Με βάση το παραπάνω είμαστε εστιασμένοι στο να προσφέρουμε εκπαίδευση, εργαλεία και τεχνολογία σε ιδιώτες και επαγγελματίες που εργάζονται προσφέροντας υπηρεσίες για την προώθηση καλύτερης υγείας και πληρότητας. Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να βοηθάμε τους επαγγελματίες της υγείας να έχουν καλύτερα αποτελέσματα στην εργασία τους και εργαζόμαστε για να μπορούμε να τους στηρίζουμε να πετυχαίνουν τους επαγγελματικούς τους στόχους. Προσφέρουμε εργαλεία και τεχνικές που έχουν βοηθήσει εμάς και είναι εύκολα στη χρήση ώστε ο καθένας να μπορεί να διαχειριστεί το σώμα του, το νου του, τα συναισθήματά του - τη ζωή του!

30% βελτίωση στον ύπνο +

60% μείωση της κατάθλιψης +

43% βελτίωση στην πέψη, στο αίσθημα καψίματος στην καρδιά ή στις διαταραχές του στομάχου. ^


* Σταθερή βελτίωση σε 1400 εργαζόμενους σε πέντε πολυεθνκές εταιρίες μετά από 6-12 μήνες παρακολούθησης της εκπάιδευσης HaertMath
+ Βελτίωση στα σωματικά συμπτώματα του στρες σε πάνω από 5500 άτομα μετά από  6-9 εβδομάδες εκπαίδευση στις τεχνικές και τη χρήση της τεχνολογίας του HeartMath
^ Βελτίωση στη νοητική & συναισθηματική Ευζωία σε πάνω από 5500 άτομα μετά από 6-9 εβδομάδες εκπαίδευση στις τεχνικές και τη χρήση της τεχνολογίας του HeartMath

Τα πεδία στα οποία το σύστημα συναισθηματικής αυτορρύθμισης και ανθεκτικότητας έχει βρει επιτυχημένη εφαρμογή μέχρι σήμερα είναι πάρα πολλά και η λίστα μεγαλώνει συνεχώς:


Στο χώρο των πωλήσεων
> Για περιπτώσεις επαγγελματικής ανάπτυξης και ανέλιξης ή διαχείριση αλλαγής καριέρας
> Για βελτίωση παρουσιάσεων παντός αντικειμένου
> Για επαγγελματικές συνεντεύξεις
> Project management και θέματα ηγεσίας


Στη διαχείριση θεμάτων μητρότητας και εργασίας 
> Σε θέματα γονεικότητας
> Στη διαχείριση θεμάτων εφηβεία
> Στη διαχείριση μελέτης και άγχους εξετάσεων
> Για αύξηση επιδόσεων στα σπορ, στο σχολείο και στις εξετάσεις
> Για βελτίωση διαπροσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων


Στο χώρο εργασίας και εκπαίδευσης
> Στη διδασκαλία μαθημάτων οδήγησης
> Δημιουργικότητα & καινοτομία
> Μουσική και σύνθεση
> Ενίσχυση coaching υπηρεσιών
> Ενίσχυση δάσκαλων και καθηγητών


Σε ατομικό συναισθηματικό πεδίο
> Για περιπτώσεις εξάρτησης από ουσίες και αλκοόλ
> Στη διαχείριση διαζυγίου
> Στη διαχείριση πένθους
> Για προβλήματα συμπεριφοράς και διαχείρισης θυμού
> Θέματα κατάθλιψης και νευρικότητας
> Μεταγεννητική κατάθλιψη
> Μετατραυματικό στρες (PTSD) 

''το μυαλό δεν έχει απαντήσεις, η καρδιά δεν έχει ερωτήσεις''