01

01

Πληκτρολογήστε το κείμενό σας εδώ...

Ψυχοσωματική αρμονία, αυτογνωσία, ενεργειακή ψυχολογία, τεχνικές απελευθέρωσης από το καθημερινό στρες και τους απαιτητικούς ρόλους της ζωής

θετική ανάπτυξη
μέσα σε οποιεσδήποτε συνθήκες


> Απόκτηση διαύγειας και καθαρού μυαλού και ειδικά όταν οι περιστάσεις το απαιτούν

> Βελτίωση αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας στην εργασία και σε όλες τις δραστηριότητες

> Λήψη βέλτιστων αποφάσεων γρήγορα, αποτελεσματικά και άμεσα

Βελτίωση διαπροσωπικών σχέσεων

> Αύξηση αντιληπτικότητας και επαφής με τον διαισθητικό εαυτό

> Εσωτερικός έλεγχος και ηρεμία για βέλτιστη ανταπόκριση ακόμη και στις απαιτητικότερες καταστάσεις

> Προστασία της υγείας και ενδυνάμωση ανοσοποιητικού συστήματος με φυσικό τρόπο

> Επιβράδυνση ρυθμού της βιολογικής γήρανσης και επαναφορά της φυσικής ζωτικής ενέργειας στο σώμα 

> Ζωή με λιγότερο στρες, περισσότερη εσωτερική ειρήνη & ενέργεια καλύτερη σχέση με τον εαυτό σου, τους αγαπημένους, τους φίλους και τους συνεργάτες σου

> Γίνε ένα παράδειγμα ευζωίας και αποτελεσματικότητας για τον κόσμο γύρω σου

.

Μάθε απλές και αποτελεσματικές τεχνικές ρύθμισης της εσωτερικής σας φυσιολογίας τη στιγμή που το χρειάζεσαι.

Άλλαξε τον τρόπο που ανταποκρίνεσαι στα εξωτερικά γεγονότα και τις δυσλειτουργικές σκέψεις που επηρεάζουν αρνητικά τη ζωή σου, τις σχέσεις σου, την απόδοσή σου.

Ανακάλυψε τις δυνατότητες διαχείρισης της δικής σου ζωής και των αποτελεσμάτων σου στο πεδίο που σε ενδιαφέρει.

Η Ακαδημία της Καρδιάς κάνει πράξη τα αποτελέσματα της 30ετούς έρευνας του Ινστιτούτου HeartMath στη διαχείριση του στρες, τη συναισθηματική και ενεργειακή αυτορρύθμιση, την 40ετή εργασία του Robert Elias Nanjemy και τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους ψυχοσυναισθηματικής αυτορρύθμισης.

και προσφέρει
Εκπαίδευση HeartWorks για συναισθηματική αυτορρύθμιση και ανθεκτικότητα.
Ωφελεί εργαζόμενους στο χώρο της υγείας & φροντίδας, εκπαίδευσης, εργασίας, επιχειρήσεων, γονείς, αθλητές και όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες της καθημερινότητας με απλές, αποτελεσματικές και επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές. 


Μάθε:
  • Ποιές επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές εξασφαλίζουν μείωση του στρες, αύξηση της ανθεκτικότητας και συναισθηματική αυτορρύθμιση
  • Πως να αυξήσεις τη αντιληπτικότητα σου και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου
  • Πως συνδέεται η καρδιά σου με τον εγκέφαλο και τη λήψη βέλτιστων αποφάσεων
  • Πως μπορείς να βελτιώσεις την ποιότητα του ύπνου σου
  • Πως να ανταπεξέρχεσαι στις δυσκολίες της καθημερινότητας χωρίς να επηρεαζεσαι από τα εξωτερικά γεγονότα

Η Ακαδημία της Καρδιάς προσφέρει
το αυθεντικό εκπαιδευτικό εργαστήριο του HeartMath
'ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ'


Εκπαιδεύσου στο πληρέστερο εκπαιδευτικό εργαστήριο
του Ινστιτούτου HeartMath
®.
Τώρα στην Ελληνική γλώσσα
από πιστοποιημένους Έλληνες εκπαιδευτές
επαγγελματίες coaches


Μεταμόρφωσε το στρες, Αύξησε την Ανθεκτικότητά σου,
Ενδυνάμωσε την Απόδοσή σου με ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες


"(HeartMath is) ...breaking ground on a new frontier of stress relief."

''(το HeartMath είναι)....η νέα κατάκτηση
στο χώρο της αντιμετώπισης του στρες.''

Wall Street Journal

Το Ινστιτούτο HeartMath στην Ακαδημία της Καρδιάς

Το Ινστιτούτο HeartMath, για πάνω από 30 χρόνια, έχει αλλάξει την αντίληψη της επιστημονικής κοινότητας για την καρδιά. Με πάνω από 300 μελέτες σε περισσότερους από 11.500 ανθρώπους, σε συνεργασία με επιστήμονες όλων των κλάδων, έχει αναπτύξει μια σειρά από απλές τεχνικές, τις οποίες μπορεί να εφαρμόσει ο καθένας και οι οποίες αποδεδειγμένα ωφελούν την υγεία, ενισχύουν την ανθεκτικότητα και οδηγούν σε μια σημαντική βελτίωση της ποιότητας της ζωής.

Το σύστημα HeartMath® είναι ένα μοναδικό και δυναμικό σύστημα τεχνικών και καινοτόμων τεχνολογιών βιοανάδρασης, για τη διαχείριση άγχους και την ενίσχυση αντοχών.  


 Μαθαίνεται και διδάσκεται εύκολα και... πάνω απ' όλα... δουλεύει. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει υιοθετηθεί ευρέως από οργανισμούς στο εξωτερικό, όπως η ΝΑΣΑ, οι πολυεθνικές εταιρείες Shell και Cisco, τα Νοσοκομεία Stanford και Bart's κι άλλοι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο.  


Οι τεχνικές αυτές ενισχύουν την συνοχή, αυξάνουν την ανθεκτικότητα και την ικανότητα αυτορρύθμισης της νευροφυσιολογίας μας επιφέροντας μεγαλύτερη διαύγεια και συναισθηματική ισορροπία. Το σύστημα HeartMath αποδεδειγμένα μειώνει το στρες, την κατάθλιψη, τον πόνο και την αϋπνία ενώ αυξάνει την αίσθηση της ζωτικότητας και της ευτυχίας επιδρώντας στο ορμονικό σύστημα.   

Έχει σχεδιαστεί για coaches, συμβούλους ψυχικής υγείας, ψυχοθεραπευτές, στελέχη Ανθρώπινου Δυναμικού, εκπαιδευτές δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών, που θέλουν να βοηθήσουν και να μεταδώσουν στους ανθρώπους ένα αποτελεσματικό σύστημα ενεργειακής και συναισθηματικής αυτορρύθμισης και βελτίωσης της αποδοτικότητας σε ότι και αν κάνουμε.  

Η μέθοδος HeartMath διδάσκεται ως μέρος των συνεδριών HeartWorks σε ατομικές και ομαδικές συνεδρίες από πιστοποιημένους εκπαιδευτές και coaches.


Συντονιστής: Κωνσταντίνος Γράψας ΒA(Hons),DipArch,MPhil Cambridge UK

είπαν:

Ευχαριστώ και ευγνωμονώ που σε γνώρισα Κωνσταντίνε.

''Θα σε αποκαλούσα Δάσκαλε άλλα γνωρίζω ότι αποποιείσαι αυτούς τους τίτλους.

Γνώρισα και θαυμάζω έναν συνοδοιπόρο δεκτικό ζεστό άμεσο, με όμορφο λόγο.
Έναν άνθρωπο που έχει δαμάσει τον νου με συγκροτημένη σκέψη.

Εύκολα διακρίνει κάποιος σε σένα την εγκράτεια και την ακεραιότητα που σε συντροφεύουν. Σοβαρός και συγκροτημένος.

Για μένα δάσκαλος. Για σένα: 'αιώνια μαθητής' επιμένεις....

Σε ευχαριστώ για όλα.''

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΚΙΑΔΑ (14.06.2020)
(ατομικές συνεδρίες / εκπαίδευση HeartWorks Basic)

Σε ευχαριστώ θερμά που φωτίζεις το μονοπάτι της καρδιάς

''Χαίρομαι πολύ που συντονίστηκα με την όμορφη αυτή εκπαιδευτική και βιωματική διαδικασία... όσο κι αν επιδίωξα στο παρελθόν αυτή την εκπαίδευση δεν τα κατάφερα... τώρα ήμουν έτοιμη γι' αυτό το δώρο, τώρα μπορώ να συντονιστώ με αυτόν, τον υπέροχο συμπαντικό χορό, το χορό της καρδιάς!

Κι επειδή στην περίπτωση αυτή η μαθήτρια τώρα, ήταν έτοιμη... συντονίστηκα με τον κατάλληλο Δάσκαλο!
Σε ευχαριστώ θερμά που φωτίζεις το μονοπάτι της καρδιάς, με τον δικό σου μοναδικό τρόπο. Καταφέρνεις να δημιουργείς ένα εξαιρετικό κλίμα, ζεστό, μεστό και άμεσο, με σεβασμό, με γνώση και σοφία. Καθεμία συνάντηση, και μια στοχευμένη καθοδήγηση, καθεμία φράση και μια ενθάρρυνση, για ένα νέο πλάνο δράσης. Μία μύηση σε μία νέα ζωή, μέσα από το πεδίο της νοημοσύνης της καρδιάς.
Ευγνώμων που με εμπνέεις να συνεχίσω!

ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΡΟΥ (22.07.2020)
Ψυχολόγος, Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια, BSc (Hons), MΑ.
(εκπαίδευση HeartWorks Basic) 

Eπιστημονική γνώση και πρακτικές τεχνικές

Ο τρόπος παρουσίασης των εννοιών του Heartmath και εκπαίδευσης των τεχνικών από τον εκπαιδευτή μας και δάσκαλο Κωνσταντίνο είναι υπέροχος. Μας στηρίζει και μας ενθαρρύνει να μάθουμε να εφαρμόζουμε τις τεχνικές, μας επαναλαμβάνει συνεχώς να δεσμευτούμε ότι θα εφαρμόζουμε τις προτεινόμενες τεχνικές με τρόπο γλυκό, αβίαστο και χωρίς πίεση...Συνδυάζει πολύ αποτελεσματικά στην ομάδα την επιστημονική γνώση και τις πρακτικές τεχνικές του HeartMath.

ΧΡΥΣΟΥΜΑ ΜΠΑΒΑ
ψυχολόγος/ψυχοθεραπεύτρια (24.07.2020)
(εκπαίδευση HeartWorks Basic)
 

H συνεργασία μου με τον Κωνσταντίνο ήταν καταλυτική.

''Eχει έναν υπέροχο απαλό τρόπο να σε επαναφέρει στην καρδιά σου. Aυτό που διδάχτηκα είναι πρακτικά και συνειδητά να εγγράφω μέσω της εξάσκησης και της πρακτικής αυτού του συστήματος , μια νέα πραγματικότητα. Tην πραγματικότητα της καρδιάς μου. Λέξεις όμορφες όπως παρατηρώ, αποδέχομαι εμπιστεύομαι , παραδίδομαι, ακούω την καρδιά μου λέγονται και δηλώνονται κάθε μέρα από όλους μας.

Ο Κωνσταντίνος μου έμαθε όμως να το γειώνω να το κάνω πράξη μέσα από την πρακτική της καθημερινής άσκησης . Και όταν το εγγράψεις εσύ ο ίδιος συνειδητά στο σώμα σου, στα κύτταρα σου , τότε αυτόματα μια μέρα απολαμβάνεις και τους καρπούς αυτής σου της προσπάθειας με το να αντιδράς διαφορετικά, να επιλέγεις το καλύτερο για σένα τον ίδιο, για μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή που το έχεις ανάγκη.

Ευχαριστώ από καρδιάς, την καρδιά μου άλλα και τον Κωνσταντίνο που μου έδειξαν και με οδήγησαν να βρω μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Όντως , είμαστε δημιουργοί και έχουμε την επιλογή πάντα να γίνουμε κάτι καλύτερο από ότι ήμασταν χτες.''

ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΟΓΕΝΗ (10.06.2020)
(ατομικές συνεδρίες)

Έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες μου

Αγαπημένε Κωσταντινε, θέλω εδώ και μέρες να σου γράψω τις σκέψεις μου για αυτό τον πρώτο μήνα ! Πραγματικά η ποιότητα, η συνέπεια, η οργάνωση, η μεθοδικότητα και πάνω απ' όλα η στάση σου και η ματιά σου σ' αυτή την εκπαίδευση έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες μου .

ΣΟΦΙΑ ΤΑΙΝΑΝΗ εκπαιδευτικός (26.07.20)
(εκπαίδευση HeartWorks Basic)
 
 

Όσο έβλεπα την συνοχή να βελτιώνεται, τόσο ήθελα να προσπαθήσω περισσότερο.

''Ξεκίνησα να μάθω για το Heartmath από περιέργεια. Αρχικός μου στόχος ήταν να το γνωρίσω και να το εφαρμόσω στην καθημερινότητα μου αλλά και στη δουλειά μου. Ο Κωνσταντίνος με βοήθησε να εξοικειωθώ με τη συσκευή βιοανάδρασης. Στην αρχή δυσκολεύουν να θυμηθώ να το χρησιμοποιήσω. Στην πορεία όμως το έβαλα στην καθημερινότητα μου και άρχισε να αποδίδει. Όσο έβλεπα την συνοχή να βελτιώνεται, τόσο ήθελα να προσπαθήσω περισσότερο. Η μεγάλη δοκιμή έγινε στην παρουσίαση που είχα να κάνω. Πολύ αγχωτική διαδικασία για μενα. Ο Κωνσταντίνος όλη την περίοδο που προηγηθηκε, με ενθάρρυνε αποτελεσματικά, μου θύμιζε να εστιάζω στην καρδιά, και να οραματιζομαι ενδυναμωτικες καταστάσεις. Η παρουσίαση πήγε πολύ καλά, κι εγώ ήμουν εστιασμένη στην καρδιά και ψύχραιμη, ξεπερνώντας το άγχος μου και απολαμβάνοντας την προσπάθεια μου. Θα χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου αυτή στην εργασία μου ως Coach εμπλουτίζοντας τα εργαλεία που προσφέρω τους coachees μου.''

ΘΑΛΕΙΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
healthcare coach&mentor (14.2.2020)
(ατομικές συνεδρίες / εκπαίδευση HeartWorks Basic) 

Νιώθω ευγνώμων
''Σε ευχαριστώ πολύ για τον σεβασμό, την διακριτικότητα και την ευγένεια ψυχής που επιδεικνύεις στα μαθήματα!

Νιώθω ευγνώμων!''

ΖΧ (11.07.2020)
(εκπαίδευση HeartWorks Basic)


To HeartWorks Greece (Ακαδημία της Καρδιάς) είναι μη κερδοσκοπική εταιρία με σκοπό τη διάδοση των τεχνικών συναισθηματικής ανθεκτικότητας και τη στήριξη της κοινωνίας μας στις σύγχρονες απαιτητικές εποχές.

Μια ομάδα πιστοποιημένων coaches και εκπαιδευτών ανά τον κόσμο, σας υποστηρίζουν για να ενισχύσουμε μαζί την ανθεκτικότητα μας, να συνδεθούμε με τη νοημοσύνη της καρδιάς και να ενεργοποιήσουμε την καρδιά της ανθρωπότητας σαν αντίδοτο στις αλλαγές της εποχής μας.

Καλώς ήρθατε στην Κοινότητα των coaches της Καρδιάς!


εγγραφείτε στο newsletter μας

Το σύστημα HeartMath

Το σύστημα HeartMath είναι ένα σύστημα απλών και αποτελεσματικότατων τεχνικών αυτορρύθμισης της φυσιολογίας μας που μαθαίνονται εύκολα και είναι σχεδιασμένες για να εφαρμόζονται σε πραγματικό χρόνο 'τη στιγμή της ανάγκης',  δηλαδή την ώρα που η καθημερινότητα το καλεί ώστε να εστιάσουμε στο κέντρο μας και να ανταποκριθούμε με διαύγεια, δημιουργικότητα και ροή  σε κάθε περίσταση. 

Σε κάθε δύσκολη κατάσταση, επαγγελματική, κοινωνική ή προσωπική μπορούμε, αυτόματα και αντανακλαστικά, να φέρνουμε στο προσκήνιο την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο τρόπο τη στιγμή ακριβώς που το χρειαζόμαστε. 

Αποδεδειγμένη συμβολή στη μείωση του άγχους και της ανησυχίας με την ενδυνάμωση της εσωτερικής ισορροπίας και αισθήματος ασφάλειας.

Μάθε πως να αποκτήσεις πρόσβαση στη διαίσθηση της καρδιάς σου για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. 

σύστημα HeartMath και αρχιτεκτονική σύνθετική μεθοδολογία HeartWorks®

Μάθετε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τις τεχνικές που χρησιμοποιούν μεγάλοι οργανισμοί όπως η NASA, τα σώματα ασφαλείας των ΗΠΑ και χιλιάδες μεγάλες εταιρείες σε όλο τον κόσμο, όπως η SHELL, η BOEING, η VISA

άλλαξε τη διάθεση σου στο λεπτό 
επέλεξε τα δικά σου χρώματα

Γίνε ο Αρχιτέκτων της Ζωής σου

ΚΩΝΣΤΛNTIΝΟΣ®
MPhil Cambridge

Χρειάστηκαν 3 χρόνια σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων και 8 χρόνια σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία, ένα bachelor Τεχνών, ένα Δίπλωμα με Διάκριση του Βασιλικού Ινστιτούτου Βρετανών Αρχιτεκτόνων (RIBA), ένα προδιδακτορικό πτυχίο φιλοσοφίας (MPhil) με υποτροφία από το πανεπιστήμιο του Cambridge, προσκλήσεις και συμμετοχές σε παγκόσμια επιστημονικά συνέδρια, συμμετοχές σε νομοπαρασκευαστικές και γνωμοδοτικές επιτροπές, συλλόγους και κινήματα και 17 επιπλέον έτη εργασίας σε αυτό που ονομάζουν 'πραγματικό κόσμο', στο χώρο της αρχιτεκτονικής, της διαχείρισης έργων, της κατασκευής και των επενδύσεων με καινοτομία, δημιουργικότητα και αφοσίωση στην αριστεία.... για να καταλάβω ότι η πραγματική ευτυχία δεν έχει να κάνει με τίποτα από όλα αυτά. 

Στα μισά της πορείας της ζωής, εκπαιδεύτηκα στις τεχνικές συναισθηματικής αυτορύθμισης, στη συμβουλευτική προσωπικής ανάπτυξης και την ενεργειακή ψυχολογία από τον Robert Elias Nanjemy (Αρμονική Ζωή), στο life coaching από τον Γιώργο Καραθάνο (Ελληνικό Ινστιτούτο Coaching), στην ψυχολογία της θρησκείας (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), στο νευρογλωσσικό προγραμματισμό (nlp) από την Ισιδώρα Καραδημητρίου (ReFrame), στη συστημική αναπαράσταση από την Ιωάννα Κωστοπούλου, εκγυμνάστηκα με το Παναγιώτη Σέντερη στη διαχείριση της ενέργειας, τον Αντώνη Καλογήρου  και την Διονυσία Κλαρνετατζή και εφόσον κατανόησα ότι αυτό που αισθάνομαι δεν εξαρτάται από το εξωτερικό περιβάλλον αλλά ορίζεται από εμένα τον ίδιο και τη δομή της αντιληπτικής μου διεργασίας, εκπαιδεύτηκα στην Ανασυνδιασμένη Εκλεκτική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία στο ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας μελετώντας την Τέχνη της Αλυπίας και ψυχοθεραπείας και τους μηχανισμούς δημιουργίας της ανθρώπινης αντίληψής. 

Σήμερα μέσω της συνθετικής συμβουλευτικής συνεχίζω την Τέχνη της σύνθεσης, του σχεδιασμού και αναδόμησης που τόσο καλά γνωρίζω, όχι πλέον με δομικά στοιχεία αλλά με συναισθήματα, εμπειρίες, ερμηνείες, πεποιθήσεις, αναστολές, κοινωνικούς και οικογενειακούς προγραμματισμούς, νευρωνικές συνδέσεις, προσκολλήσεις, αποστροφές, φόβους, όνειρα και επιλογές, με σκοπό να διευκολύνω τόσο εμένα όσο και τους συνανθρώπους μου να πλησιάσουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να βιώσουν την αλλαγή που δικαιούνται και ήδη έχουν μέσα τους, ανεξαρτήτως εξωτερικών συνθηκών. 

 Σκοπός μου, να γειώσω την πραγματική μας υπόσταση στην υλική πραγματικότητα, μέσα από την ίδια την πραγματικότητα αυτή με τρόπο επιστημονικό και αξιόπιστο για τον ορθολογικό εγκέφαλο μας. Να συνδέσω την καρδιά με το μυαλό.

Δουλεύοντας μαζί, το πρώτο μας βήμα είναι η αντιμετώπιση των καθημερινών στιγμών στρες και η διαχείριση της ενέργειάς σου έτσι ώστε να αποκτήσεις (σε 7 περίπου συναντήσεις μας) το σταθερό και μόνιμο επίπεδο ανθεκτικότητας που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις στο δρόμο της αλλαγής που επιθυμείς.

Η συμβουλευτική που θα κάνουμε δε βρίσκεται σε αντίθεση με οποιοδήποτε σύστημα εξασκείς ή ακολουθείς αλλά αντιθέτως, σε ενισχύει έτσι ώστε να λάβεις πολλαπλάσια οφέλη από την πρακτική σου ενεργοποιώντας τις δικές σου ξεχωριστές εσωτερικές δυνάμεις. 

Στην Ακαδημία της Καρδιάς θα προσφέρουμε πάντα δωρεάν εκπαιδεύσεις και συμβουλευτική για την ενεργοποίηση της καρδιάς της ανθρωπότητας. 

Γίνε ο Αρχιτέκτων της Ζωής σου

.

HeartMath
Μάθετε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τις τεχνικές που χρησιμοποιούν μεγάλοι οργανισμοί όπως η NASA, τα σώματα ασφαλείας των ΗΠΑ και χιλιάδες μεγάλες εταιρείες σε όλο τον κόσμο, όπως η SHELL, η BOEING, η VISA. 

εγγραφείτε στο newsletter μαςΠερισσότερα για το HeartMath® :

Το HeartMath® είναι ένα μοναδικό και δυναμικό σύστημα τεχνικών και καινοτόμων τεχνολογιών βιοανάδρασης, για τη διαχείριση άγχους και την ενίσχυση αντοχών. Μαθαίνεται και διδάσκεται εύκολα και... πάνω απ' όλα... δουλεύει. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει υιοθετηθεί ευρέως από οργανισμούς στο εξωτερικό, όπως η ΝΑΣΑ, οι πολυεθνικές εταιρείες Shell και Cisco, τα Νοσοκομεία Stanford και Bart's κι άλλοι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο. 

Έχει αποδειχθεί ότι η ενσωμάτωση των τεχνικών, μεθόδων και τεχνολογιών του HeartMath® στις συνεδρίες coaching, mentoring και συμβουλευτικής μακροχρόνια οφέλη, όπως:

Ενίσχυση:

• αντοχών, ενεργητικότητας και ολικής ευεξίας

• νοητικής διαύγειας στη λήψη αποφάσεων, στην επίλυση προβλημάτων καθώς και στο σχεδιασμό στρατηγικών και πλάνων

• επίγνωσης και ενσυναίσθησης στις ανθρώπινες σχέσεις

• ικανότητας διατήρησης ή/και επαναφοράς της ψυχραιμίας υπό συνθήκες πίεσης

• ικανότητας αποτελεσματικής επικοινωνίας

• συνεργασίας με συναδέλφους και συνεργάτες

Ελάττωση:

• Ανησυχίας, αίσθησης πίεσης και στρες

• Αϋπνίας και κόπωσης

• Νοητικού, φυσικού και συναισθηματικού άγχους

• Δυσκολίας στην προσαρμοστικότητα και της επιζήμιας συμπεριφοράς

Τί είναι το HeartMath®;

Στο HeartMath® ανακαλύψαμε ότι ο τρόπος εναλλαγής του καρδιακού μας ρυθμού μας δίνει την καλύτερη εικόνα της εσωτερικής μας κατάστασης. Αν 'βάλουμε καρδιά', μπορούμε να μεταβάλουμε στο λεπτό μια πιεστική κατάσταση σε κατάσταση ισορροπίας και ανανεωτικών συναισθημάτων, όπως ευγνωμοσύνης, φροντίδας, αγάπης και συντροφικότητας. Έτσι επηρεάζουμε την φυσιολογία μας προστατεύοντας την υγεία και την ψυχολογική μας ευημερία, αυξάνοντας την ανθεκτικότητά μας και την απόδοσή μας στην αντιμετώπιση των δυσκολιών της καθημερινότητας. 

Το HeartMath® σε βοηθά να μετατρέψεις το καθημερινό στρες σε ανθεκτικότητα, να επιτύχεις υψηλά επίπεδα απόδοσης και να ζεις τη ζωή με περισσότερη καρδιά, υγεία και ευτυχία. 

Το HeartMath® είναι ένα σύστημα απλών και αποτελεσματικών τεχνικών αυτορύθμισης, εύκολων στην εκμάθηση, σχεδιασμένων να χρησιμοποιούνται 'την κρίσιμη στιγμή', σε οποιαδήποτε κατάσταση, που σημαίνει ότι μπορείς να φέρεις τον καλύτερο εαυτό σου στην προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική σου ζωή. 

Βάζεις Καρδιά (AddHeart™) στην καθημερινότητά σου και αλλάζεις τα πάντα!

.

δυσφορία

ευγνωμοσύνη

Μεταβολή Καρδιακού Ρυθμού  -  Μεταβολή συναισθηματικής κατάστασηςστην Ελλάδα δραστηριοποιούνται πιστοποιημένοι από το HeartMath Coaches

> Πάνω από 300 ανεξάρτητες και διασταυρωμένες (peer-reviewed) δημοσιευμένες έρευνες.

> Προτεινόμενη μέθοδος από χιλιάδες επαγγελματίες στο χώρο της υγείας στο δυτικό κόσμο.

> Χρησιμοποιείται από εκατοντάδες νοσοκομεία, σχολεία, εταιρίες και οργανισμούς στη Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ. 

το HeartMath είναι αποτέλεσμα 29 ετών έρευνας

.

Γίνε ο Αρχιτέκτων της Ζωής σου


ο σύστημα HeartMath®

Παρακολούθησε το ρυθμό μεταβολής καρδιακών παλμών σου (ΡΜΚΠ) που αντικατοπτρίζει το επίπεδο της συναισθηματικής σου κατάστασης και ισορροπίας στην εσωτερική σου φυσιολογία.

Χρησιμοποίησε τις επιστημονικά επικυρωμένες φυσικές τεχνικές αυτορύθμισης του HeartMath για να εισέλθεις σε κατάσταση υψηλής Συνοχής

Πληροφορία σε πραγματικό χρόνο επιβεβαιώνει πότε επιτυγχάνεις την εσωτερική μετακίνηση στο επίπεδο συνοχής και σε εκπαιδεύει να διατηρείς σταθερά την κατάσταση αυτή στην καθημερινότητά σου.

Οι πιστοποιημένοι Coaches του HeartMath εφαρμόζουν συνεδρίες σε έναν ή περισσότερους ανθρώπους. Στις συνεδρίες, ο Coach δίνει σταδιακά τις επιστημονικά αποδεδειγμένες τεχνικές του Ινστιτούτου και με τη βοήθεια πατενταρισμένων συσκευών βιοανάδρασης, τόσο ο Coach, όσο και ο πελάτης, είναι σε θέση να βλέπουν την κατάσταση της καρδιακής τους συνοχής, καθώς και να παρακολουθούν τη βελτίωση της κατάστασής τους. Είναι σημαντικό να ειπωθεί ότι οι τεχνικές είναι εξαιρετικά απλές και ο Coachee θα μπορεί να τις χρησιμοποιεί σε όλη του τη ζωή, καθώς και να τις διδάξει και σε άλλους.

Εσωτερική Συνοχή είναι η βέλτιστη κατάσταση φυσιολογίας που αποδεδειγμένα προλαμβάνει και μειώνει στο στρες, αυξάνει την Ανθεκτικότητα και προάγει τη συναισθηματική ευζωία. Η Εσωτερική Συνοχή είναι μετρήσιμη επιστημονικά μέσω του Ρυθμού Μεταβολής Καρδιακών Παλμών (ΡΜΚΠ) - ένα μοναδικό παράθυρο στην ποιότητα επικοινωνίας μεταξύ της καρδιάς και του εγκέφαλου μας, που επηρεάζει το πως αισθανόμαστε και λειτουργούμε.  

WWW.HEARTWORKS.GR

εγγραφείτε στο newsletter μας

Αποτελέσματα: 

Η τακτική χρήση (προπόνηση) δημιουργεί ένα παρατεταμένο αποτέλεσμα διαρκείας που κτίζει και διατηρεί την ανθεκτικότητα μας, μειώνει το άγχος και βελτιώνει την υγεία. 

+38% αύξηση εσωτερικής γαλήνης

+40% Βελτίωση εστίασης

+30% καλύτερος ύπνος

+46% ελάττωση το στρες

+56 αύξηση τη θετικής διάθεσης

γενική αύξηση εσωτερικής ενέργειας

η βασική εκπαίδευση στο σύστημα HeartMath περιλαμβάνει:

εφαρμογή κινητού και laptop
ασκήσεις αναπνοής
βιωματικές μεθόδους εξάσκησης
εξοπλισμό βιοανάδρασης

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ HEARTMATH & ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ COACHING

Τα πλεονεκτήματα του HeartMath

Ανακαλύψαμε ότι ο ρυθμός της εναλλαγής των χτύπων της καρδιάς προσφέρει μία αξιόπιστη εικόνα της εσωτερικής μας κατάστασης. Κατά τη διάρκεια τους στρες, οι καρδιακοί ρυθμοί μας γίνονται χαοτικοί, ορμόνες στρες  παράγονται στον εγκέφαλο και η λειτουργία του αλλάζει, η ορθολογική σκέψη γίνεται πιο δύσκολη.

 'Βάζοντας Καρδιά' (AddHeart™) αποκτούμε τη δύναμη να μετακινηθούμε σε μία πιο ισορροπημένη κατάσταση από την οποία μπορούμε να κάνουμε χρήση των θετικών μας συναισθημάτων για να βελτιώσουμε την αντίληψή μας, την ορθολογική λειτουργία του νου και την επικοινωνία μας. Η τεχνική είναι απλή και αποτελεσματική και με εξάσκηση τα αποτελέσματά της είναι εντυπωσιακά.

Έρευνες που έγιναν σε πάνω από 11,500 ανθρώπους έδειξαν σημαντικότατη βελτίωση στην πνευματική, συναισθηματική και φυσική κατάσταση τους σε μόλις 6-9 εβδομάδες εκπαίδευσης και χρήσης της τεχνολογίας HearthMath. Η επιτυχία αυτή βασίζεται στη βοήθεια που προσφέρουμε στους ανθρώπους να 'Βάλουν Καρδιά' (AddHeart™) στη ζωή τους.

24% βελτίωση της ικανότητας συγκέντρωσης
30% βελτίωση της ποιότητας ύπνου
38% βελτίωση της εσωτερικής ηρεμίας
46% μείωση της ανησυχίας
48% μείωση της κούρασης
56% μείωση της κατάθλιψης 


Το πρόγραμμα πιστοποίησης των Ελλήνων HeartMath Coach εξασφαλίζει για εσάς τις προδιαγραφές  συνάφειας, συνέπειας και ποιότητας του HeartMath Institute. 

για ποιόν είναι κατάλληλο 

Η ζωή γίνεται όλο και περισσότερο πολύπλοκη, απαιτητική, χαοτική και μας προκαλεί σύγχυση.

Μπορούμε να βοηθήσουμε, προσφέροντας προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις ατομικές αλλά και για οργανισμούς.

Είτε επιθυμείτε να κάνετε αλλαγές στην προσωπική, κοινωνική ή επαγγελματική σας ζωή είτε να μεταμορφώσετε θετικά την επιχείρησή, τον οργανισμό ή την ομάδα για την οποία είστε υπεύθυνοι, η επιτυχία είναι εφικτή αν 'Βάλετε Καρδιά'.Όποιος και αν είσαι, ότι και αν κάνεις, όπου και αν δραστηριοποιείσαι,
το HeartWorks είναι για εσένα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ

Εφαρμόζουμε ευχάριστα, ολοήμερα ή μισής ημέρας διαδραστικά και βιωματικά εργαστήρια. 

Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν τις πηγές της εσωτερικής τους δύναμης και ανθεκτικότητας και αναπτύσσουν εν-συνείδηση και διάκριση για ότι τους αποφορτίζει ή τους φορτίζει  την εσωτερική τους μπαταρία.

 Χρησιμοποιούμε τεχνολογία βιοανάδρασης για να δουν οι εκπαιδευόμενοι ότι πράγματι μπορούν να επηρεάσουν κατά βούληση την εσωτερική τους φυσιολογία και κατάσταση.

Προσφέρουμε επίσης συνεδρίες coaching, ατομικές αλλά και σε μικρά γκρουπ. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν μια σειρά από τεχνικές αυτο-ρύθμισης της εσωτερικής τους συνοχής και χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό βιοανάδρασης για την εξάσκηση και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους.

 Τα προγράμματα του HeartWorks είναι άκρως πολύτιμα ειδικά σε εργαζόμενους που λειτουργούν υπό πίεση και σε διευθυντικά στελέχη που έχουν προαχθεί και αναλάβει νέα απαιτητικά πεδία ευθύνης. 

Πάρε τον έλεγχο των συναισθημάτων σου με απλές, αποτελεσματικές και άμεσα εφαρμόσιμες τεχνικές

Η εφαρμογή Inner Ballance και ο αισθητήρας 

η βασική εκπαίδευση βασίζεται στον έλεγχο της αναπνοής και των συναισθημάτων

Άλλαξε τη διάθεσή σου στο λεπτό 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η μέθοδος και τα εργαλεία του HeartMath χρησιμοποιούνται είτε για προσωπική πρακτική εξάσκηση είτε σε συνδυασμό με προγράμματα στοχευμένης αυτοβελτίωσης:

LIFE Coaching

-Life Coaching
-Personal Coaching
-Sports Coaching
-Homework Coaching
-Health Coaching
-Divorce Coaching
-Victimisation Coaching
-Weight management

BUSINESS Coaching

-Financial Coaching
-Business Coaching
-Carrier development Coaching
-Executive Coaching
-Conflict Coaching

Ένα πιστοποιημένο και αποδεδειγμένο από τη χρήση του εργαλείο

Το HeartMath Institute συνεργάζεται με εκατοντάδες νοσοκομεία, σχολεία, εταιρείες, και ανθρωπιστικούς οργανισμούς ανά τον κόσμο. 

Στη Μεγάλη Βρετανία όπου εδρεύει ο Φορέας πιστοποίησης των Ελλήνων HeartMath coaches το HeartMath χρησιμοποιείται από οργανισμούς όπως το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS), η Tesco, η Microsoft, η Keltdray, το Αγγλικό Ινστιτούτο Σπορ, ποδοσφαιρικές ομάδες της Premier League και αρκετά πανεπιστήμια.
Στην Ελλάδα όλο και περισσότεροι επαγγελματίες ανακαλύπτουν και εκπαιδεύονται στις τεχνικές του HeartMath.

.


Το επόμενο επίπεδο στην αφύπνιση του ανθρώπου είναι η κατανόηση της δυνατότητας χρήσης του συναισθήματος για την ενίσχυση της εμπειρίας της ζωής μας, τη βελτίωση της υγείας μας και την εύρεση λύσεων στα προσωπικά και κοινωνικά θέματα.


Στο HeartMath ανακαλύψαμε ότι ο τρόπος εναλλαγής του καρδιακού μας ρυθμού μας δίνει την καλύτερη εικόνα της εσωτερικής μας κατάστασης. Αν 'βάλουμε καρδιά', μπορούμε να μεταβάλουμε στο λεπτό μια πιεστική κατάσταση σε κατάσταση ισορροπίας και ανανεωτικών συναισθημάτων, όπως ευγνωμοσύνης, φροντίδας, αγάπης και συντροφικότητας. Έτσι επηρεάζουμε την φυσιολογία μας προστατεύοντας την υγεία και την ψυχολογική μας ευημερία, αυξάνοντας την ανθεκτικότητά μας και την απόδοσή μας στην αντιμετώπιση των δυσκολιών της καθημερινότητας. 
Το HeartMath σε βοηθά να μετατρέψεις το καθημερινό στρες σε ανθεκτικότητα, να επιτύχεις και να διατηρείς υψηλά επίπεδα εσωτερικής συνοχής και απόδοσης και να ζεις τη ζωή με περισσότερη καρδιά, υγεία και ευτυχία. 

Μάθετε πως να έρχεστε σε επαφή με την καρδιά σας

Αλλάξτε τα συναισθήματά σας στη στιγμή

Άμεση εφαρμογή τη στιγμή που το χρειάζεστε

"(HeartMath is) ...breaking ground on a new frontier of stress relief."

''(το HeartMath είναι)....η νέα κατάκτηση στο χώρο της αντιμετώπισης του στρες.'' 

Wall Street Journal 

Ο ΚΩΝΣΤΛΝΤΙΝΟΣ® είναι κάτοχος μάστερ φιλοσοφίας
πανεπιστημίου Cambridge και πιστοποιημένος* coach 
σε Μεγάλη Βρετανία, Ελλάδα και Ηνωμένες Πολιτείες
 

*πιστοποιήσεις HeartMath Institute: coach 2018, trainer 2020
έλεγχος πιστοποιήσεων: μητρώο UK, μητρώο USA


Master of Philosophy (MPhil)

Certificate in coanching & training

Certificate in Coaching (AC)


Η Ακαδημία της Καρδιάς είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία