HeartMath® Coach Certification

πιστοποίηση HeartMath® Coach

Μεταμόρφωσε το στρες, Αύξησε την Ανθεκτικότητά σου, Ενδυνάμωσε την Απόδοσή σου

HeartMath UK+IRL

πρόγραμμα πιστοποίησης HeartMath® Coach

HeartWorks Greece

θα ήθελες να:

> Βοηθήσεις τους πελάτες σου να μεταμορφώσουν το στρες, να αυξήσουν την Ανθεκτικότητά τους και να αξιοποιήσουν το υψηλότερο δυναμικό τους;

> Αυξήσεις τη δική σου συναισθηματική και νοητική διαύγεια, να βελτιώσεις την υγεία σου και να βοηθήσεις άλλους να κάνουν το ίδιο;

> Να διαφοροποιηθείς από τους άλλους coaches ενσωματώνοντας στις υπηρεσίες σου τις πιο σύγχρονες, επιστημονικά πιστοποιημένες, εύκολες στη χρήση και εκπληκτικά αποτελεσματικές τεχνικές και τεχνολογίες που θα μπορούσε κανείς να προσφέρει;


Γίνε πιστοποιημένος/η HeartMath® Coach

Οι επιδράσεις της καραντίνας λόγω του κορονοιού έχουν φέρει στην επιφάνεια αρκετά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα και αναταραχές στη ζωή μας. Η ισχυρότερη αιτία ασθενειών σήμερα δεν είναι ο κορονοιός αλλά το στρες που προκαλείται ή εντείνεται από την έκρυθμη κατάσταση. Η Υποβόσκουσα Ανησυχία και η Κατάθλιψη είναι δύο από τις σοβαρότερες παθολογίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Πολλοί άνθρωποι βιώνουν δυσκολία στη διατήρηση της συναισθηματικής τους άνεσης. Σαν HeartMath Coach μπορείς να βοηθήσεις σημαντικά και άμεσα τους συνανθρώπους μας.

Σε ποιούς απευθύνεται η εκπαίδευση/πιστοποίηση:

 • Άτομα που επιθυμούν να μοιραστούν τη δουλειά HeartMath με πελάτες, φίλους, οικογένεια και τις κοινωνικές τους επαφές. 
 • Έμπειρους ή νέους coaches και θεραπευτές που επιθυμούν να ενσωματώσουν τις πρακτικές και τις μεθόδους (σύστημα HeartMath)  στις υπάρχουσες υπηρεσίες τους. 
 • Στελέχη επιχειρήσεων, ηγεσίας και επαγγελματίες που επιθυμούν να ενσωματώσουν τις πρακτικές στην προσωπική τους ζωή, στο χώρο εργασίας του και να στηρίξουν το προσωπικό τους. 
 • Άτομα σε κοινωνική υπηρεσία που επιθυμούν να ενσωματώσουν στην εργασία τους τις πρακτικές της καρδιάς και της συναισθηματικής ανθεκτικότητας ενδυναμώνοντας την υπηρεσία τους στον άνθρωπο.  

Ένα απολαυστικό και ενδυναμωτικό ταξίδι...

Αποφασίζοντας να εκπαιδευτείς μαζί μας θα βιώσεις ένα απολαυστικά ενδυναμωτικό ταξίδι σε 3 στάδια.

Στάδιο 1

Το ταξίδι αρχίζει μερικές εβδομάδες πριν την έναρξη της διαδυκτιακής σου εκπαίδευσης. 
Μετά την επιβεβαίωση της εγγραφή σου θα παραλάβεις ένα πακέτο με τις συσκευές βιοανάδρασης emWave Pro system και τον αισθητήρα Inner Balance. Αυτές είναι οι συσκευές βιοανάδρασης που απεικονίζουν το Ρυρμό Καρδιακής Μεταβλητότητας (HRV) που θα χρησιμοποιεις εσύ και οι πελάτες σου. 
Θα σε βοηθήσουμε να ξεκινήσεις τη διαδικασία βιοανάδρασης, θα σε καθοδηγούμε κατά τη διάρκεια της προόδου σου και θα σου παρέχουμε ανατροφοδότηση για την εξέλιξη σου.

Θα σου στείλουμε επίσης το βιβλίο Transforming Stress, κατανοητό εκπαιδευτικό υλικό και τα στοιχεία εισόδου σου στη διαδικτυακή εκπαίδευση.  Η διαδυκτιακή εκπαίδευση περιλαμβάνει μερικά σύντομα βίντεος σχεδιασμένα για να γνωρίσεις την τεχνολογία βιοανάδρασης, τις τεχνικές συνοχής και τις βασικές τεχνικές αυτεπίγνωσης και αυτορρύθμισης που χρησιμοποιούμε. 

Θα λάβεις επίσης μία ώρα διαδικτυακό coaching με έναν HeartMath Master Coach για την εξασφάλιση της πλήρους κατανόησης του βασικού υλικού και την απάντηση σε κάθε ερώτηση που μπορεί να έχεις σχετικά με την ατομική σου πρακτική ή το υλικό που έχεις διαδαχτεί μέχρι το σημείο εκείνο. 

Στάδιο 2

Θα περάσουμε 3 ημέρες μαζί (στο Zoom), κάνοντας μία 'βουτιά' στο σύστημα HeartMath. Θα καλύψουμε 3 κύρια πεδία:

- Την επιστήμη πίσω από το σύστημα HeartMath - την επίδραση των συναισθημάτων στη φυσιολογία μας, το Ρυθμό Καρδιακής Μεταβλητότητας και την συνοχή.
- Πως να μεταφέρετε τις δεξιότητες HeartMath μέσω coaching σε άλλους - σας εισάγουμε στη μέθοδό μας που περιλαμβάνει μια σειρά απλών και αποτελεσματικών μοντέλων, 3 'τεχνικές βάσης' δημιουργίας συνοχής και 5 στρατηγικές τεχνικές.
- Την τεχνολογία βιοανάδρασης - τι κάνει, τι σημαίνουν οι πληροφορίες που δίνει και πως να χρησιμοποιείτε την τεχνολογία με τους πελάτες σας.

Δεν απαιτείται εργασία στο σπίτι εκτός από την επανάληψη αυτών που καλύψαμε μαζί και να κάνετε μια 20λεπτη πρακτική δημιουργίας συνοχής πριν τον ύπνο - χρειάζεται να εφαρμόζετε αυτό που διδάσκετε!

Εκπαιδεύουμε μέχρι και 24 άτομα σε κάθε πρόγραμμα πιστοποίησης και η σύνθεση των εκπαιδευόμενων είναι ποικιλόμορφη - και πολύ διασκεδαστική!

Θα υπάρχει Ελληνική μετάφραση σε πραγματικό χρόνο.

Στάδιο 3

Στο μήνα που ακολουθεί την εκπαίδευση σας, θα λάβετε τρεις επιπλέον coaching συνεδρίες μίας ώρας. Ο σκοπός των συνεδριών αυτών είναι να αποκτήσετε το βίωμα του να λαμβάνετε εσείς τα μοντέλα coaching, τα εργαλεία και τις τεχνικές που και εσείς θα προσφέρετε, και να έχετε την ευκαιρία να τα συζητήσετε και να διευκρινήσετε οποιαδήποτε απορία έχει τυχόν δημιουργηθεί μετά την εκπάιδευσή σας. 

Στο τέλος του ταξιδιού θα είστε επίσημα
πιστοποιημένος/η HeartMath Coach
!

Gavin Andews:΄Όλοι έχουμε μια συναισθηματική μουσική υπόκρουση να παίζει (στο παρασκήνιο) συνεχώς. Απλά δεν το αντιλαμβανόμαστε. Αλλά είναι πάντα εκεί. Το αντιλαμβανόμαστε όταν γίνεται εξαιρετικά δυσάρεστο ή όταν γίνεται εξαιρετικά ευχάριστο. Αλλά υπάρχει μια γκάμα συναισθημάτων μεταξύ (των δύο άκρων) και όλα αυτά τα συναισθήματα επιδρούν στη φυσιολογία μας, στις βιοχημικές εκκρίσεις, τους ρυθμούς στο σώμα μας, την απόδοση του εγκεφάλου, τις αντιδράσεις, την αντίληψή μας.
Αυτό με το οποίο εν μέρει ασχολείται το
HeartMath, είναι η αναγνώριση της μουσικής υπόκρουσης που παίζουμε - και μετά ρωτάμε τον εαυτό μας: είναι αυτή η μουσική αληθινή;', 'είναι βοηθητική;', 'θέλω να τη σταματήσω;' Ή να βάλω μια διαφορετική μουσική ώστε να βλέπω τα πράγματα διαφορετικά;' 

Γίνε πιστοποιημένος/η HeartMath® Coach

Με το πρόγραμμα πιστοποίησης HeartMath® Coach θα λάβεις:

> Άδεια επαγγελματικής χρήσης της πνευματικής ιδιοκτησίας του HeartMath® και την ευκαιρία να προωθήσεις τον εαυτό σου ως Πιστοποιημένο HeartMath® Coach. Θα μπορείς να προσφέρεις υπηρεσίες coaching σε ατομικές συνεδρίες ή σε μικρές ομάδες πελατών (μέχρι 10 άτομα) δια ζώσης και διαδικτυκά.

> Τρεις ημέρες σε βάθος εκπαίδευσης στο σύστημα HeartMath.

> Τέσσερις ώρες ατομικών συνεδριών/mentoring

> Αυτοπεποίθηση και κατανόηση του τρόπου μετάδοσης των τεχνικών και των εργαλείων του HeartMath και της παρουσίασης των επιστημονικών δεδομένων πίσω από το Σύστημα HeartMath.

> Τη δεξιότητα να καθοδηγείς άτομα στη χρήση του λογισμικού και της συσκευής βιοανάδρασης Inner Balance™.

> Κατανοητό εκπαιδευτικό και ερευνητικό υλικό 

> 20% έκπτωση σε όλα τα υποστηρικτικά προιόντα του HeartMath. Το δικό σου προφίλ στο μητρώο Πιστοποιημένων Coaches του HeartMath και συνεχιζόμενη υποστήριξη και ανάπτυξη μέσα από το ετήσιο πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Ανάπτυξης*

> Ειδικές τιμές, συμβουλευτική και υποστήριξη από το HeartWorks Greece και την ομάδα των έμπειρων coaches μας καθως και την ευκαιρία να αποτελέσεις μέρος και να προωθήσεις της εργασία σου μέσω του δικτύου μας.

> Την ευκαιρία να αποτελέσεις τμήμα του παγκόσμιου κινήματος ΠροσθέτουμεΚαρδιά (WeAddHeart) και να οργανώσεις τη δική σου διαδικτυακή ή δια ζώσης ομάδα 'ΠροσθέτουμεΚαρδιά' (πληροφορίες εδώ).  

> Συσκευές βιοανάδρασης Inner Balance™ και emWave Pro HRV αξίας £458 (€549 περίπου**).


* βάσει της ετήσιας ανανέωσης της συνδρομής σας
** βλέπε ισοτιμία Στερλίνας-Ευρώ

Τα οφέλη του συστήματος HeartMath


 • Διακοπή ενεργειακών απωλειών
 • Αύξηση προσωπικής ανθεκτικότητας και επίπεδων ενεργείας
 • Βελτίωση σωματικής και νοητικής υγείας
  Ελάττωση ανυπομονησίας, ευερεθιστότητας και θυμού
 • Αύξηση ικανότητας διαυγούς σκέψης σε απαιτητικές συνθήκες, λήψης αποτελεσματικών αποφάσεων και εύρεσης κατάλληλων λύσεων στα προβλήματα
 • Μεγαλύτερη πρόσβαση στη διαισθητική νοημοσύνη
 • Αντιμετώπιση συμπτωμάτων ατομικού και επαγγελματικού στρες όπως σύγχυση, κόπωση, διαταραχές ύπνου 
 • Βελτίωση μνήμης, εστίασης και άλλων εγκεφαλικών λειτουργιών
 • Βελτίωση χρόνου αντίδρασης και συντονισμού
 • Καλύτερη ποιότητα ύπνου
 • Βελτιωμένη σύνδεση και επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώνοντας  τα στοιχεία σας παρακάτω: 

To HeartWorks Greece (Ακαδημία της Καρδιάς) είναι μη κερδοσκοπική εταιρία με σκοπό τη διάδοση των τεχνικών συναισθηματικής ανθεκτικότητας και τη στήριξη της κοινωνίας μας στις σύγχρονες απαιτητικές εποχές.

Μια ομάδα πιστοποιημένων HeartMath Coaches και εκπαιδευτές ανά τον κόσμο σας υποστηρίζουν για να ενισχύσουμε όλοι μαζί την ανθεκτικότητα μας, να συνδεθούμε με τη νοημοσύνη της καρδιάς και να ενεργοποιήσουμε την καρδιά της ανθρωπότητας σαν αντίδοτο σε στις αλλαγές της εποχής μας.

Καλώς ήρθατε στην Κοινότητα των coaches της Καρδιάς!


οι εκπαιδευτές σας:

Gavin Andrews

O Gavin έχει εργαστεί ως σύμβουλος, coach, εκπαιδευτής και πανεπιστημιακός λέκτορας με ειδίκευση στην Ηγεσία, Ανάπτυξη και Αποδοτικότητα. Ήρθε σε επαφή με το HeartMath πριν 13 χρόνια και γρήγορα τον κέρδισε η απλότητα, η αποτελεσματικότητα και τα οφέλη στην υγεία που ακολούθησαν. Εισήγαγε το HeartMath στην επαγγελματική του δραστηριότητα και to 2012 έλαβε τη θέση του διευθύνοντος σύμβουλου του HeartMath UK+IRL. Συντονίζει τα προγράμματα εκπαίδευσης των HeartMath coaches της Μεγάλης Βρετανίας και Ιρλανδίας και παραδίδει εκπαιδεύσεις HeartMath σε οργανισμούς.

Αγάθη Χριστοδουλίδη

Η Αγάθη ταξιδεύει ανά τον κόσμο προσφέροντας coaching, συμβουλευτική και εκπαίδευση σε ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά φάσματα. Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και Νομική στην Μεγάλη Βρετανία και έχει εργαστεί σαν μάχιμη δικηγόρος και νομικός σύμβουλος.

Από το 2013 έχει αφιερωθεί στην εκπαίδευση και την ενδυνάμωση των ανθρώπων στην προσωπική και επαγελματική τους ζωή με σκοπό την υλοποίηση της  καλύτερης εκδοχής του εαυτού τους.

Η Αγάθη είναι πιστοποιημένη εκπαιδευτής του HeartMath (HeartMath trainer).

επιμέλεια / υποστήριξη:

Κωνσταντινος Γράψας

Ο Κωνσταντίνος είναι αρχιτέκτων, κάτοχος προδιδακτορικού πτυχίου φιλοσοφίας της αρχιτεκτονικής του πανεπιστημίου Cambridge, πιστοποιημένος coach, nlp practicioner, HeartMath coach (UK) και εκπαιδευτής-trainer (USA).

Είναι ιδρυτής του μη κερδοσκοπικού οργανισμού HeartWorks / Ακαδημία της Καρδιάς με σκοπό τη διάδοση των τεχνικών συναισθηματικής αυτορρύθμισης και ανθεκτικότητας στη χώρα μας.

Εκπαιδεύει και υποστηρίζει όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στο συλλογικό όνειρο της ενεργοποίησης της καρδιάς της ανθρωπότητας μέσα από την ενδυνάμωση του δικού τους εαυτού, των ανθρώπων που αγαπούν και φροντίζουν και της ευρύτερης κοινωνίας μας.

HeartWorks Greece

Το HeartWorks Greece / Ακαδημία της Καρδιάς  είναι μη κερδοσκοπική εταιρία με όραμα τη στήριξη των coaches, θεραπευτών, εκπαιδευτών και εταιρικών στελεχών που μοιράζονται το όραμα της ενεργοποίησης της καρδιάς της ανθρωπότητας.

Δημιουργεί εκπαιδευτικά προγράμματα και πεδία άσκησης για την αφομοίωση των τεχνικών και μεθόδων ενεργοποίησης της νοημοσύνης της καρδιάς.

Αποτελείται από πιστοποιημένους coaches και θεραπευτές που δραστηριοποιούνται σε όλα τα πεδία της Ελληνικής κοινωνίας.

To HeartWorks προσφέρει στα μέλη του, δια βίου συμβουλευτική και υποστήριξη μέσω της ομάδας των έμπειρων coaches του καθως και την ευκαιρία να αναπτύξεις και να προωθήσεις τη δική σου  εργασία μέσω του δικτύου μας. 

Έλα σε επαφή με την ενεργή
Κοινότητα HeartMath/HeartWorks στην Ελλάδα