.

.

ΤΡΙΤΗ ΚΑΡΔΙΑΣ
Δωρεάν ομαδικές συνεδρίες με
ασκήσεις εξισορρόπησης καρδιάς-εγκεφάλου

δωρεάν εγγραφή και είσοδος

βιώστε την εμπειρία της Ακαδημίας της Καρδιάς


Τι είναι η Τρίτη Καρδιάς 

Η Τρίτη Καρδιάς βασίζεται στο κίνημα 'Προσθέτουμε Καρδιά'.

To ''ΠροσθέτουμεΚαρδιά'' (WeAddHeart) είναι ένα κίνημα που εξαπλώνεται με στόχο να εμψυχώσει τους ανθρώπους να συνδεθούν με την καρδιά τους και την καρδιά των άλλων, να ζουν τη ζωή με την καρδιά τους και να προσθέτουν στον κόσμο τις ποιότητες που απορρέουν από αυτή τη σύνδεση.

Είναι μια μέθοδος για να βελτιώσετε την υγεία σας, να αυξήστε τη χαρά και να συναντηθείτε με άλλους ανθρώπους με ένα τρόπο ουσιαστικό βασισμένο στην επικοινωνία της καρδιάς.
Είναι επίσης ένας πρακτικός τρόπος να συμμετέχετε στην εξύψωση της συλλογικής συνειδητότητας με στόχο τη δημιουργία περισσότερης δικαιοσύνης, κατανόησης και ειρήνης στον κόσμο.

Bρισκόμαστε μαζί με απλούς  αλλά ισχυρούς, εστιασμένους στην καρδιά διαλογισμούς. Οι διαλογισμοί αυτοί μας φέρνουν σε επαφή και ενισχύουν τα αισθήματα της καρδιάς, όπως φροντίδα, εκτίμηση και συμπόνα για τον εαυτό μας και τους άλλους.

Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια της συνάντησης;

Βρισκόμαστε μαζί και εφαρμόζουμε απλές τεχνικές εστίασης στην καρδιά. Η συνεδρία διαρκεί περίπου 35 λεπτά.

Αυτό που κάνουμε είναι να μεταφέρουμε την προσοχή μας στην καρδιά μας και την αναπνοή μας να ανασύρουμε και να ενισχύουμε τα θετικά μας συναισθήματα όπως η φροντίδα, η εκτίμηση, η ευγνωμοσύνη και η συμπόνια. Εφόσον βιώσουμε τα συναισθήματα αυτά για τον εαυτό μας, τα κατευθύνουμε προς τα άλλα μέλη της ομάδας, προς κάποιο συγκεκριμένο δικό μας πρόσωπο, προς μια ομάδα ανθρώπων που έχει ανάγκη, προς μια κατάσταση και στη συνέχεια προς όλο τον κόσμο και τη γη μας.

Οι τεχνικές που εφαρμόζουμε δημιουργούν ατομική και ομαδική 'συνοχή'. Η συνοχή είναι μια πραγματική και μετρήσιμη κατάσταση που χαρακτηρίζεται από αυξημένη τάξη και αρμονία στη φυσιολογία μας (στο σώμα) και στην ψυχολογία μας (στο νου). Είναι μια κατάσταση που προάγει την ατομική μας υγεία και κτίζει βαθύτερες σχέσεις με τους άλλους.

Ποιος δημιούργησε το ΄ΠροσθέτουμεΚαρδιά' (WeAddHeart);

To ΄ΠροσθέτουμεΚαρδιά (WeAddHeart) είναι μια διευρυνόμενη συνεργασία οργανισμών στο χώρο της προσωπικής ανάπτυξης, συνειδησιακής αφύπνισης και ζωής με εστίαση στην καρδιά (Heart Based Living).

Το 'ΠροσθέτουμεΚαρδιά' (WeAddHeart) συντονίζεται από το Ινστιτούτο HeartMath στο Λονδίνο (δείτε εδώ)

Οι συντονιστές κάθε τοπικής Ομάδας προέρχονται από διαφορετικά περιβάλλοντα και όλοι μοιράζονται το όραμα για ένα κόσμο πιο ειρηνικό, δίκαιο και χαρούμενο. 


Δείτε το εισαγωγικό βίντεο από τον ιδρυτή Gavin Andrews: 


Ποιος συντονίζει τη δική μας Ομάδα:

Ο Κωνσταντίνος είναι πιστοποιημένος 

coach & εκπαιδευτής HeartMath και συντονίζει την 

Ομάδα μας στα Ελληνικά.

Πως μπορώ να συμμετέχω:

Η Ομάδα μας συναντιέται διαδικτυακά. Η συμμετοχή ειναι δωρεάν.

δωρεάν εγγραφή & είσοδος