γνωρίζοντας την Καρδιά

.

> ΕΙΣΑΓΩΓΗ 

 • ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: η ώρα της καρδιάς

  Μαθαίνοντας να διαχειριζόμαστε την πραγματική δύναμη και νοημοσύνη της καρδιάς, αλλάζουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, αισθανόμαστε και σχετιζόμαστε με τους άλλους. Η αλλαγή που συντελείται είναι παρόμοια με την αλλαγή που έφερε στον εξωτερικό κόσμο η ανακάλυψη του ηλεκτρικού ρεύματος.
  Η ανάδυση της σημασίας της καρδιάς που σε όλο τον κόσμο βιώνουμε είναι ύψιστης σημασίας στις σημαντικές αυτές εποχές που ζούμε.

source (adapted by): www.HeartMath.org

.

 • ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: η πνευματική καρδιά

  Η επιστήμη έχει τεκμηριώσει τις ποιότητες της καρδιάς. Η πρόσφατες επιστημονικές παρατηρήσεις βεβαιώνουν την επήρεια της καρδιάς στον εγκέφαλο και στο σώμα και τον τρόπο που η καρδιά μεταδίδει ένα καταπληκτικό ποσό πληροφοριών που σχετίζονται με την υγεία, της ευζωίας αλλά και υψηλότερες ποιότητες όπως η σοφία και η συμπόνια. 

source (adapted by): www.HeartMath.org 

.

 • ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: η επιστήμη της Καρδιάς

  Μάθε για τον τρόπο που επικοινωνεί η φυσική σου καρδιά και ανακάλυψε τη δύναμη της καρδιακής συνοχής, μια βέλτιστη κατάσταση, όπου η καρδιά, το μυαλό και το σώμα ευθυγραμμίζονται ώστε να δημιουργήσουν μεταμορφωτικές αλλαγές. 

source (adapted by): www.HeartMath.org

.

 • ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4: άμεση συνοχή

  Μάθε και βίωσε μία απλή και πρακτική τεχνική του HeartMath για να αποκτήσεις πρόσβαση στη νοημοσύνη της καρδιάς σου, να ενεργοποιήσεις το σύστημά σου και να επαναφέρεις την ισορροπία. 

source (adapted by): www.HeartMath.org

 • ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: ο συναισθηματικός σου κόσμος

  Η κατανόηση των συναισθημάτων σου προσφέρει το κλειδί για τη δημιουργία μιας πιο ικανοποιητικής ζωής με λιγότερο άγχος. Βίωσε την άσκηση της συναισθηματικής χαρτογράφησης (συναισθηματικό δελτίο καιρού) για να αποκτήσεις σημαντική επίγνωση για τα καθημερινά συναισθηματικά σου μοτίβα & επιλογές.

source (adapted by): www.HeartMath.org

 5.b ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ > ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ

 • ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: αναπνοή διάθεσης 

  Βίωσε την τεχνική που θα σε βοηθήσει να μετακινηθείς από τα ενεργοβόρα συναισθήματα στα συναισθήματα ανανέωσης - από την παλιά σου ζωή στη νέα.

source (adapted by): www.HeartMath.org

 •  ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7: πρόσβαση στη διαίσθηση 

Μάθε πως να αποκτάς πρόσβαση στη διαισθητικής σου νοημοσύνη για να δημιουργήσεις διαύγεια στη διαδικασία λήψης μικρών ή μεγάλων αποφάσεων. Βίωσε μια τεχνική ενδυνάμωσης της σύνδεσής σου με την διαισθητική νοημοσύνη της καρδιάς σου. 

source (adapted by): www.HeartMath.org

 • ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8: κοινωνική συνοχή 

  Υπάρχει μία πολιτισμική μετακίνηση που μας οδηγεί σε μία μεγαλύτερη σύνδεση, επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ μας. Μάθε για την επιστήμη της κοινωνικής συνοχής και βίωσε μια σημαντική τεχνική που μπορείς να χρησιμοποιείς για να εμβαθύνεις τη σύνδεση με τη δική σου καρδιά και πως μπορείς να συνεισφέρεις σε ένα κόσμο που συνδέεται μέσω της καρδιάς του όλο και περισσότερο. 

source (adapted by): www.HeartMath.org

 • ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9: παγκόσμια συνοχή

  Σαν παγκόσμια κοινωνία, έχουμε ευκαιρίες για μια σημαντική μετατόπιση της ανθρώπινης συνείδησης ζώντας μέσα από τη καρδιά. Μάθε τι σημαίνει αυτό και πως η επιστήμη μας δείχνει ότι όλοι είμαστε ενεργειακά συνδεδεμένοι, τόσο μεταξύ μας όσο και με τη Γη μας.

source (adapted by): www.HeartMath.org

 • έξτρα κεφάλαιο: Inner Balance (συσκευή βιοανάδρασης & εξάσκησης)

  Μια εισαγωγή An introduction to the Inner Balance and Global Coherence apps and sensor that provides real-time coherence scores that you can use to train yourself to access more and more heart coherence.

source (adapted by): www.HeartMath.org