Κωνσταντίνος Γράψας

Leading Minds Speaker


Ο Κωνσταντίνος Γράψας MPhil Cantab. είναι αρχιτέκτων μηχανικός, σύμβουλος ψυχοσωματικής αρμονίας, κάτοχος πτυχίου Τεχνών του πανεπιστημίου Greenwich, διπλώματος με διάκριση του Βασιλικού Ινστιτούτου Βρετανών Αρχιτεκτόνων και πτυχίου έρευνας με υποτροφία (ΜPhil) του πανεπιστημίου Cambridge. Έχει μετεκπαιδευτεί στον ενεργειακό σχεδιασμό και διαχείριση, στην ψυχοσυναισθηματική αρμονία, στην ψυχολογία της θρησκείας, στη διοίκηση επιχειρήσεων, στο νευρογλωσσικό προγραμματισμό, τη συστημική αναπαράσταση, το coaching και την ψυχοπαθολογία.Είναι επαγγελματίας coach (AC Accredited-Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), πιστοποιημένος εκπαιδευτής του Ινστιτούτου HeartMath (USA) και συμμετέχει στο πρόγραμμα εκπαίδευσης συνθετικής ψυχοθεραπείας του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ιδρυτής της Ακαδημίας της Καρδιάς, με συνεργάτες από το χώρο της ψυχολογίας, της εκπαίδευσης, του coaching, της ψυχικής υγείας και της επιχειρηματικότητας, υποστηρίζει και εκπαιδεύει άτομα, ομάδες και επαγγελματίες που είναι αποφασισμένοι να γνωρίσουν τη δυνατότητα τους να αναπτύσσονται και να ανθίζουν ειδικά σε περιόδους κρίσης.

Μέσω της Ακαδημίας της Καρδιάς ο Κωνσταντίνος προσφέρει συνθετικά επιστημονικά τεκμηριωμένα προγράμματα ανάπτυξης ψυχοσυναισθηματικής και ενεργειακής αυτοδιαχείρισης, ανθεκτικότητας και δημιουργικότητας, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ατομικές και κοινωνικές ανάγκες της εποχής μας.

Οι εκπαιδευόμενοι της Ακαδημίας της Καρδιάς, μεμονωμένα άτομα αλλά και επαγγελματίες του χώρου του coaching, του αθλητισμού και της ψυχικής υγείας, αποκτούν μέσω βιωματικής στοχευμένης και τεκμηριωμένης βιωματικής εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου, τις δεξιότητες να εκπαιδεύουν το σώμα τους αλλά τους ανθρώπους που βοηθούν, να αναγνωρίζουν, να κατανοούν και να μετατρέπουν τις στιγμές αδυναμίας και αμφιβολίας σε δύναμη και σταθερότητα ώστε να αναπτύσσονται, να εξελίσσονται και να ανθίζουν ακόμη και στις πιο δύσκολες περιόδους.