Το 'ΠροσθέτουμεΚαρδιά' μεγαλώνει!!

2020-05-18

Το 'ΠροσθέτουμεΚαρδιά' ανεβάζει ταχύτητα!! - Τώρα είμαστε μέρος του Παλμού Παγκόσμιας Συνοχής! (Global Coherence Pulse)

Την επόμενη Τετάρτη 27η Μάιου θα υπάρξουν πάνω από 50 ομάδες 'ΠροσθέτουμεΚαρδιά' σε 15 χώρες!

Αυτό που άρχισε σαν ένα μικρό πιλοτικό project στο κεντρικό Λονδίνο από τον εκπαιδευτή μας Gavin Andrews έχει πλέον γίνει ένα παγκόσμιο κίνημα που αναπτύσσεται με ταχύτητα και οι 50 υπάρχουσες ομάδες μας στην Ευρώπη και τον κόσμο θα πλαισιωθούν σύντομα από αρκετά περισσότερες από τη Νότια Αφρική, την Ολλανδία, τη Γερμανία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ινδία.

Και δεν είναι μόνο αυτό! Το 'ΠροσθέτουμεΚαρδιά' είναι πλέον μέλος του Παλμού Παγκόσμιας Συνοχής! (Global Coherence Pulse)

Ο Παλμός Παγκόσμιας Συνοχής είναι μια συνεργασία αρκετών οργανισμών που μοιράζονται το όραμα ενός κόσμου με περισσότερη συνοχή και καρδιά.

Το ΠροσθέτουμεΚαρδιά είναι ένας από τους 21 οργανισμούς που ενώνουν τις δυνάμεις και την καρδιά τους συμμετέχοντας σε πρακτικές και ασκήσεις συνοχής με σκοπό να ανυψώσουν την παγκόσμια συνείδηση και να ενεργοποιήσουν περισσότερη ατομική κα πλανητική συνοχή και ευζωία. Άλλοι συμμετέχοντες οργανισμοί είναι το Ινστιτούτο HeartMarth, το Unify, το Ινστιτούτο νοητικών Επιστημών (Institute of Noetic Sciences), το Reasonance Sience Foundation, το Global Days of Unity, το Awake TV και αρκετές άλλες συλλογικότητες.

Οι εταίροι του Παλμού Παγκόσμιας Συνοχής (GCP) θα συνεργαστούν σε δράσεις (events) μεγάλης κλίμακας και θα προωθούν συνεργατικά και τις δράσεις που κάθε συλλογικότητα θα οργανώνει.

Αυτό είναι ένα πολύ καλό νέο για εμάς καθώς βάζει το ΠροσθέτουμεΚαρδιά στο ευρύτερο παγκόσμιο προσκήνιο αυξάνοντας έτσι τις δυνατότητες συμμετοχής περισσότερων συνανθρώπων με σκοπό τη διευρυμένη συνειδητότητα.

Επιπροσθέτως, όλοι οι συμμετέχοντες οργανισμοί θα χρησιμοποιήσουν το λογισμικό βιοανάδρασης που εμείς στο HeartMath χρησιμοποιούμε έτσι ώστε να έχουμε μετρήσιμα στοιχεία για τη συμμετοχή.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα στοιχεία για το Global Coherence Pulse εδώ: https://globalcoherencepulse.org

Όσον αφορά στην ομάδα της Αθήνας, σας περιμένω την Τετάρτη στις 20.15 εδώ: www.heartworks.gr/weaddheart

Με καρδιά
Κωνσταντίνος