παρουσίαση της συσκευής βιοανάδρασης του HeartMath - (Αποκτήστε την με την Inner Balance membership)

2020-08-27

Η συσκευή βιοανάδρασης Inner Ballance είναι μια συσκευή εκπαίδευσης επίτευξης συνοχής που σας δίνει εικόνα σε πραγματικό χρόνο.

Πολλές φορές το μόνο που χρειαζόμαστε για να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας είναι μια αντικειμενική ανατροφοδότηση. Φαντάσου η ανατροφοδότηση αυτή να έρχεται κατευθείαν από την καρδιά σου. Τώρα μπορεί.

Το Inner Ballance είναι ένας αισθητήρας και μια εφαρμογή που σε μαθαίνει πως να μετακινείσαι από κατάσταση άγχους και πίεσης σε κατάσταση  ισορροπίας και ανθεκτικότητας. Συνδέεται με Bloetooth στο τηλέφωνο σου.

Με την inner balance membership  αποκτάτε ισόβιο δικαίωμα χρήσης  της γνήσιας συσκευής inner balance του HeartMath για να σας υποστηρίξει στην άσκηση σας. Τη συσκευή την αποστέλλουμε στο χώρο σας.

*τα έσοδα των συνδρομών χρησιμοποιούνται εξ ολοκλήρου για τους σκοπούς της Ακαδημίας της Καρδιάς.


δείτε στα δύο παρακάτω videos τη βασική λειτουργεία της συσκευής:

Το Inner Ballance™ Trainer δημιουργήθηκε μετά από πολυετή επιστημονική έρευνα και είναι σχεδιασμένο για να σου διδάξει με ποιο τρόπο ο δικός σου οργανισμός μπορεί να αλλάξει συναισθηματική κατάσταση στη στιγμή - έτσι ώστε να αισθάνεσαι καλύτερα συναισθήματα και να έχεις μεγαλύτερη νοητική διαύγεια.

Όταν είμαστε υπό πίεση, δεν αισθανόμαστε καλά και η λειτουργία του εγκεφάλου μας επηρεάζεται. Σκεφτόμαστε λιγότερο καθαρά ή δημιουργικά.

Μπορεί να μην προσέχουμε ή να ξεχνάμε σημαντικές λεπτομέρειες, να αντιδράμε υπερβολικά σε κάποια μικρά γεγονότα, να λέμε πράγματα που μετά μετανοιώνουμε, να νοιώθουμε ότι δεν μπορούμε να διαχειριστούμε τα θέματά μας, να έχουμε δυσκολία στον ύπνο, να αισθανόμαστε εξαντλημένοι και χωρίς ενέργεια. Δε χρειάζεται όμως να ειναι έτσι.

Το Inner Ballance σου δείχνει τον τρόπο να επαναφέρεις τη συναισθηματική σου ισορροπία τη στιγμή που το χρειάζεσαι.
Μαθαίνεις πως να συγχρονίζεις την καρδιά, τον εγκέφαλο και το σώμα και να κάνεις επανεκκίνηση στην εσωτερική σου φυσιολογία και τη νοητική σου διαύγεια, να ηρεμείς τις αντανακλαστικές σου αντιδράσεις και να ουδετεροποιείς το στρες. Αυτό δημιουργεί μία εσωτερική κατάσταση που ονομάζεται συνοχή.

Με τη συχνή άσκηση, θα αισθανθείς πιο ήρεμος/η, περισσότερο στο κέντρο σου και με μεγαλύτερη εστίαση. Το βίωμα αυτό μεταφέρεται στην επόμενη δραστηριότητα σου. Θα έχεις περισσότερη πρόσβαση στη διαισθητική σου αντίληψη και θα παίρνεις καλύτερες και άμεσες αποφάσεις.

Αυτή η τεχνολογία αυτο-ενδυνάμωσης χρησιμοποιεί ανατροφοδότηση από το ρυθμό της καρδιάς σου για να σου λέει πότε είσαι σε συνεκτική κατάσταση. Έτσι μαθαίνεις τον ίδιο σου τον εαυτό και το πως οι σκέψεις σου και η συναισθηματική σου στάση επηρεάζουν την εσωτερική σου φυσιολογία. Διδάσκεις τον εαυτό σου να ανακάμπτει αυτόματα μετά από κάθε στρεσογόνο γεγονός. 3-5 λεπτά μερικές φορές την ημέρα είναι αρκετά για να κάνουν τη διαφορά.

δείτε στο παρακάτω βίντεο πως λειτουργεί:

Με συχνή χρήση επιτυγχάνεται μια μονιμη κατάσταση 'συνοχής' που αυξάνη την ανθεκτικότητά σας, προλαμβάνει κα ελαττώνει το στρες και βελτιώνει την υγεία και την απόδοση σας.


αποτελέσματα:

- Ελάττωση του στρες

- Βελτίωση του ύπνου

- επαναφορά ενέργειας

- συναισθηματική εξισορρόπηση 

- αυξημένη αστίαση

- διαισθητική νοημοσύνη


To Inner Ballance περιλαμβάνεται στις 4 καλύτερες συσκευές βιοανάδρασης από την Independent. Δείτε το άρθρο της Independent εδώ.